Klavyeden assagi erisin dimiArkadaşlar laptopda csgo oynadığım için biraz fazla ısınıyor soğutucuya para vermek istemiyorum. Bunun için buz torbasını bi beze sarıp kullansam sorun olurmu ?
Çıkacak olan buhardan dolayı dahili bileşenler bozulabilir.Arkadaşlar laptopda csgo oynadığım için biraz fazla ısınıyor soğutucuya para vermek istemiyorum. Bunun için buz torbasını bi beze sarıp kullansam sorun olurmu ?
nası ?Klavyeden assagi erisin dimi
neden buhar çıksın ki beze sarıp koyacağım şey sıvı bir şey jel gibi ve soğukÇıkacak olan buhardan dolayı dahili bileşenler bozulabilir.
Ya yasadim ben, babam eve geç geliyodu ve eskiden ben cocukken pciye bakardi bu saaatte acikmiymis diye sicakligi ölcerdi kasasini elleyip, bi gün geceledim ozmn işte gta san falan oynuyodum bi baktim saat 12.30 babam gelmek uzere koydum genis bi kaba buzu ufff pc babam gelene kadar soğmuştu ama bilin bakalim ne eksikti kabin ustune kapak koymadim ve laptobun icine su buharlastigi icin pc bozulmustu ayrica o gun bi guzel bole bisi yaptigim icin azar yedim ben yaptim siz yapmayinnası ?