İnceleme Rampage Fury X ile Yaşadıklarım

Eline sağlık Batu Abi, bende de var ara sıra modemle çakışıyor 2-3 saniyelik kopma oluyor.
Onun dışında kablolu da mikrofon karşıya gitme sorunu var amma velakin kulaklığın amacı "Wireless" olduğu için çok mühim değil.

Eline sağlık Batu Abi, bende de var ara sıra modemle çakışıyor 2-3 saniyelik kopma oluyor.
Onun dışında kablolu da mikrofon karşıya gitme sorunu var amma velakin kulaklığın amacı "Wireless" olduğu için çok mühim değil.
Başka bir ekipmanım Wireless ol'a'madıktan sonra kulaklığın da Wireless olması pek mühim değil bence :)

Başka bir ekipmanım Wireless ol'a'madıktan sonra kulaklığın da Wireless olması pek mühim değil bence :)
Bana göre herkesin düşüncesi farklı.
Mesela ben klavyeyi kablolu, kulaklıkta kablosuz seviyorum.

Mouse'da da kablosuz olması benim için önemli bir özellik.

İşte Fury X neredeyse tüm 2.4GHz cihazlarla çakışıyor maalesef, 600 liraya almazdım diğer ekipmanlarım da kablosuz olacaksa. Yaptık bir kere öyle bir hata.

Bence kablosuz kulaklığın en güzel tarafı simulasyon oyunlarında ek ekipman kullanıldığı zaman(Direksiyon gibi) sunduğu deneyim.
Malum direksiyon kullanıldığında masadan uzak kalınabiliyor ve burada kulaklığın kablosuz olması efsane güzel oluyor (Deneyimlediğim bir durum)

Elinize sağlık hocam.

Hocam merhabalar. Bende aldım. Ses kalitesi vs çok iyi. Müzik için bass ı mükemmel. Benim soundcore life q10 var. Müzik kulaklığı. Ondan daha iyi. (BASS olarak). Ama ses kesilme olayı çok moralimi bozuyor. Aşırı gıcık oluyorum.sense rgb klavye ve devour s mouse var. Sürekli kesişiyor ve ses gidiyor. 1 2 saniye bazen 4 5 saniye. Kulaklığı değiştirsem. Razer veya steelseries alsam düzelir mi. Veya bunu önleyecek bir şey yani bir ayar var mı. Teşekürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri