Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,665
linktekileri alabilirsin hepsine uyar diye biliyorumv9 pro aldım hocamda ona uygun ped öneriniz varmı? ve v9 pro için eq ayarınız mevcutmudur
linktekileri alabilirsin hepsine uyar diye biliyorumv9 pro aldım hocamda ona uygun ped öneriniz varmı? ve v9 pro için eq ayarınız mevcutmudur
linke baktımda temudan kaldırılmışlinktekileri alabilirsin hepsine uyar diye biliyorum
benim aldıklarıma bakayım birlinke baktımda temudan kaldırılmış
x9 kulaklık almadım yada pembe kulaklık almayı düşüyordum incelemeyi okudum bende almaya karar verdim ama 1 ay filan bekledim aşağı yukarı stoklara geldiğindede fazla yazılır diye v9 pro aldım bugün siyah-kırmızı pedleri şuanlık kalsın ozaman bişey olursa yeni ped alırım teşekkür ederimbenim aldıklarıma bakayım bir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sen neden alıyorsun pembemı aldıgın kulaklık eğer değilse alma sebebinz nedir merak ettim şimdi sadece performans falansa kendi pedleri gayet güzel benim aldıklarımda linkteki ürünlermiş yanlış hatırlamıyoırsam cloud 3 pedlerı ile aynı boyutlara sahiptiler daha önceki sayfalarda da yazılmışıtı @swan
dediğim gibi ürün siyah yada beyaz ise gerek yok bence ve cloud 3 pedleri uyumlu ordan boyutlarına bakıp alabirisinizx9 kulaklık almadım yada pembe kulaklık almayı düşüyordum incelemeyi okudum bende almaya karar verdim ama 1 ay filan bekledim aşağı yukarı stoklara geldiğindede fazla yazılır diye v9 pro aldım bugün siyah-kırmızı pedleri şuanlık kalsın ozaman bişey olursa yeni ped alırım teşekkür ederim
en son 2 ay falan diyolardı hala gelcekstok durumu belli mi? ne zaman gelir? fifine h9 um bozuldu onun yerine almayı planlıyorum.
ben bekledim bekledim gelmedi v9 pro aldım 3600 tl ye stok gelirsede pahalı olur bencestok durumu belli mi? ne zaman gelir? fifine h9 um bozuldu onun yerine almayı planlıyorum.
Google mi kullanıyorsun? Başka tarayıcıda dener misinhiç sol taraftan video oynarken sesle birlikte hafif cızırdama yaşayan var mı
brave ama cozemedım bı vıdeoda oluyo bı vıdeoda olmuyoda gıbı cozemedımGoogle mi kullanıyorsun? Başka tarayıcıda dener misin
Bende de googlede öyle oluyor donanım hızlandırmasından dolayı sanırımbrave ama cozemedım bı vıdeoda oluyo bı vıdeoda olmuyoda gıbı cozemedım
Bende herhangi bir problem yok.brave ama cozemedım bı vıdeoda oluyo bı vıdeoda olmuyoda gıbı cozemedım