İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

linke baktımda temudan kaldırılmış
benim aldıklarıma bakayım bir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sen neden alıyorsun pembemı aldıgın kulaklık eğer değilse alma sebebinz nedir merak ettim şimdi sadece performans falansa kendi pedleri gayet güzel benim aldıklarımda linkteki ürünlermiş yanlış hatırlamıyoırsam cloud 3 pedlerı ile aynı boyutlara sahiptiler daha önceki sayfalarda da yazılmışıtı @swan

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: swan
benim aldıklarıma bakayım bir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sen neden alıyorsun pembemı aldıgın kulaklık eğer değilse alma sebebinz nedir merak ettim şimdi sadece performans falansa kendi pedleri gayet güzel benim aldıklarımda linkteki ürünlermiş yanlış hatırlamıyoırsam cloud 3 pedlerı ile aynı boyutlara sahiptiler daha önceki sayfalarda da yazılmışıtı @swan
x9 kulaklık almadım yada pembe kulaklık almayı düşüyordum incelemeyi okudum bende almaya karar verdim ama 1 ay filan bekledim aşağı yukarı stoklara geldiğindede fazla yazılır diye v9 pro aldım bugün siyah-kırmızı pedleri şuanlık kalsın ozaman bişey olursa yeni ped alırım teşekkür ederim

x9 kulaklık almadım yada pembe kulaklık almayı düşüyordum incelemeyi okudum bende almaya karar verdim ama 1 ay filan bekledim aşağı yukarı stoklara geldiğindede fazla yazılır diye v9 pro aldım bugün siyah-kırmızı pedleri şuanlık kalsın ozaman bişey olursa yeni ped alırım teşekkür ederim
dediğim gibi ürün siyah yada beyaz ise gerek yok bence ve cloud 3 pedleri uyumlu ordan boyutlarına bakıp alabirisiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
stok durumu belli mi? ne zaman gelir? fifine h9 um bozuldu onun yerine almayı planlıyorum.

hiç sol taraftan video oynarken sesle birlikte hafif cızırdama yaşayan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,635
Üyeler
187,217
Son üye
kanunsuz2121
Geri