asus d509da mı hangi model ne kadara aldınasus marka 1 haftalık
asus d509da mı hangi model ne kadara aldınasus marka 1 haftalık
13K ya aldım kötü bir bilgisayar değil 1660ti ve 10750H ı varasus d509da mı hangi model ne kadara aldın
işyeri leptobum hocam oyun için değil yani.laptop ne markla oyun oynatıyormu kaç senelik
Basımın ustunde yerin var agamikitellideyim geleyim
kötü dmedin modelini atayınca tahmin etmeye çalıştım ondan hayırlı olsun güle güle kullan13K ya aldım kötü bir bilgisayar değil 1660ti ve 10750H ı var
iş yeri derken şahsiyetine aitmi ne ,iş yapıyorsunişyeri leptobum hocam oyun için değil yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Basımın ustunde yerin var agam
kötü dmedin modelini atayınca tahmin etmeye çalıştım ondan hayırlı olsun güle güle kullan
iş yeri derken şahsiyetine aitmi ne ,iş yapıyorsun
İş yerimde bana zimmetli leptop yeri gelip evde iş yaptıgım alet arçelik bayisinde calısıyorum hocam.kötü dmedin modelini atayınca tahmin etmeye çalıştım ondan hayırlı olsun güle güle kullan
güle güle kullan demesen feci toksikleşecektim. Boş boş konuyu meşgul etme.kötü dmedin modelini atayınca tahmin etmeye çalıştım ondan hayırlı olsun güle güle kullan
kaç yıldır çalışıyorsunİş yerimde bana zimmetli leptop yeri gelip evde iş yaptıgım alet arçelik bayisinde calısıyorum hocam.
konunun cevabını aldın diskin içindekileri siliceksin biçimlendir diyceksin al sana freedosgüle güle kullan demesen feci toksikleşecektim. Boş boş konuyu meşgul etme.
2.5 sene gibikaç yıldır çalışıyorsun