Neler Yeni

Yardım Laptopun HDMİ'ı bozuldu!

antonio38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamdi Carismen
programsız tak çalıştır şekilinde çalışıyor ise uzun yıllar kullanılabilir.

MelihSak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
programsız tak çalıştır şekilinde çalışıyor ise uzun yıllar kullanılabilir.
Tak çalıştır sayılabilir takınca bu Bilgisayar’a girip orada görünen ekrana tıklıyoruz sonra update checkleyip kullanıma başlıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-5 gündür kullanıyorum arkadaşlar ürün fazla delaylı çalışıyor alıcak olan olursa dikkat etsin onun dışında güzel bir aparat malzeme kalitesi de alimünyum ve iyi bir kalitesi ver ama delaydan ötürü oyun oynayamazsınız çok net bu konu 1080 60fps Max destekliyor ve son olarak takınca aparatı bu bilgisayar ekranına girip gelen sürücüden uygulamasını kurup güncelleyip kullanmanız gerekiyor benim durumumda olan birisi için iş görür zaten 2. Monitör de kullanıyorum

Aykut D.

80+ Gold
Tak çalıştır sayılabilir takınca bu Bilgisayar’a girip orada görünen ekrana tıklıyoruz sonra update checkleyip kullanıma başlıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-5 gündür kullanıyorum arkadaşlar ürün fazla delaylı çalışıyor alıcak olan olursa dikkat etsin onun dışında güzel bir aparat malzeme kalitesi de alimünyum ve iyi bir kalitesi ver ama delaydan ötürü oyun oynayamazsınız çok net bu konu 1080 60fps Max destekliyor ve son olarak takınca aparatı bu bilgisayar ekranına girip gelen sürücüden uygulamasını kurup güncelleyip kullanmanız gerekiyor benim durumumda olan birisi için iş görür zaten 2. Monitör de kullanıyorum
1- Meraktan soruyorum USB 2.0 ile çalışıyormu?
2-Ekran kartsız bunla görüntü alinabiliyormu ?

MelihSak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Meraktan soruyorum USB 2.0 ile çalışıyormu?
2-Ekran kartsız bunla görüntü alinabiliyormu ?
1- çalışıyor tahminimce yanlış hatırlamıyorsam benim laptopun usb girişi de 2.0 ve çalışıyor emin olmamakla birlikte
2- O konuda bir bilgim yok ama yüksek ihtimalle alınıyordur çünkü aracı bir program var bundan dolayı delay yüksek zaten program görüntüyü alıp monitöre yansıtıyor gibi düşüne bilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,595
Üyeler
167,523
Son üye
azizyıldırım1453
Top Bottom