sabit değil 2 ram slotu var birisi kullanımdaO laptopun performansı neden artsın ki? Ofis işleri için idare eder işte. Word excel işleri ve internettte gezinme olarak. Zaten muhtemelen rami de lehimli ramdir. Boş ram slotu falan olacağını sanmıyorum.
Ram slotu varsa ram eklearkadaşlar i5 1135g7 islemcili mx350 li bir laptop aldım bunun performansını nasıl arttırabilirim 8 gb ram var 8x1
alalı 1 hafta oldu olmadı ram eklersem ne kadar artarRam slotu varsa ram ekle
Temizlik ve macun değişimi yap
alalı 1 hafta olduysa iade et hemenalalı 1 hafta oldu olmadı ram eklersem ne kadar artar
aynen ben de ofis işleri ve internette takılmalık öyle bir laptopa 11 12bin lira versem mi diye düşünüyordum. 16ya r5 5600h 3050ti aldım ofis işlerini geç rdr2, forza horizon5, pubg ne var ne yok çatır çatır oynatıyor. ofis işlerini 10yıl rahat idare eder.alalı 1 hafta olduysa iade et hemen
lütfen güven bana
Aaa iyiymiş bari en azından lehimli ram değilse. Ama siz bu laptopta ne yapıyorsunuz ki performansı artsın istiyorsunuz?sabit değil 2 ram slotu var birisi kullanımda
Aldığın FPS oranla minimum %30 maximum %45 lık bir artıl olacağını düşünüyorumalalı 1 hafta oldu olmadı ram eklersem ne kadar artar