Merhabalar 1 haftadır bu laptopu kullanıyorum. Sakarlığıma geldi ve telefonu düşürdüm. Allahtan telefonda herhangi bir sıkıntı yok ancak laptopun kenarı soyuldu. 1 haftalık olmasa pek takmam ancak yeni olduğu için moralimi bozdu ne yapabilirim?
Bence bir şey yapma, çok küçük zaten, fark edileceğini bile sanmam.Yarın siyah oje alıp kürdanla deneyeyim olmazsa artık ellemem.
Cd kalemi ile boyarsan uçmaz. En azından göze batmayacak hale getirilebilir. Sakın ojeyle falan deneme. Daha kötü bir görüntüye yol açabilirsin.Alıntıyı görüntüle
Merhabalar 1 haftadır bu laptopu kullanıyorum. Sakarlığıma geldi ve telefonu düşürdüm. Allahtan telefonda herhangi bir sıkıntı yok ancak laptopun kenarı soyuldu. 1 haftalık olmasa pek takmam ancak yeni olduğu için moralimi bozdu ne yapabilirim?
Üzerine markanın sticker yapıştır ortadan kaybolur bildirim ışıkları altindamiAlıntıyı görüntüle