dostum senin yanında picasso ne ya1 ilk olarak laptop masaya temas ederken yani altı Alıntıyı görüntüle
bu şekilde resimde gordunuz gibi laptopun hava yı atıcak altında delikli bir yer var ve masa onu kapatıyor içer atıyor sıcak havayı ve benim laptopumda başka havanın tahliye olucağı yer yok
ve bu şekilde sabotaj a girdimde (sabotajı seçtim çünkü benim bilgisayırımı çook zorluyor) ve en düşük (oyun dayken) 75 en yukse 80 veya 85 oyuna odaklamdığımdan dolayı tam goremedim
ve şoyle bir aparat yaptım:Alıntıyı görüntüle
ve bunu laptopun altına şu şekilde koydum:Alıntıyı görüntüle
mavi:laptop
kırmızı yukarda gosterdiğim aparat
sarı: laptopun sıcak havayı tahliye ettini berilli etmek için yaptım
siyah: masa
ve en az 60 derece en falza 76 derece gordum yani bu da 10derece yapar
rehberim bukadar dı okudunuz için teşekkürler
2017 de laptobu aldım. 70 tl 4 ay önce aldığım sırf laptobumu yukarı kaldırmak için aldığım bir soğutucu. Uçak sesi ne demek masaüstünde inşaat alanı sesi var. İçini geçen black fridayde ssd takarken açmıştım o zaman bir temizlemiştim.nasıl bir soğutucu ve termal macunu yeni mi ve fanlardan vuuuuuu diye uçak sesi geliyormu ve içini açmayalı ne kadar oldu.
termal macun yenileyip fan temizleseneBenim laptobumda soğutucu da var. Buralar alev alev elimi 10 dk tutsam yanar.
hiç uğraşasım yok varya. Laptoba elim değmiyor zaten soğutucun üstünde duruyor kullanırken genelde müzik dinlediğimden kulaklık takılı oluyor o yüzden sesi de fazla almıyorum belki bi ara temizlerim.termal macun yenileyip fan temizlesene
hmm sorun heralde fanda fanın içini açarmısını bazılarında sıkıştırılmış olur bazılarında vida ile aç ortasına ince makine yağı sık ve hala çok ısnıyorsa dedimi yap dene hala ısnıyorsa 12.5 k/w lik macun al artık ısnmaz.2017 de laptobu aldım. 70 TL 4 ay önce aldığım sırf laptobumu yukarı kaldırmak için aldığım bir soğutucu. Uçak sesi ne demek masaüstünde inşaat alanı sesi var. İçini geçen black fridayde ssd takarken açmıştım o zaman bir temizlemiştim.