crack mı oynuyorsunThe Last Of Us Part II Pc yeni çıktı oyun oynadim baya 3 saatlik save yerimi kaybettim geri getirmenin bi yolu varmidir acaba teşekkür ederim.
ortak hesapmı hocamThe Last Of Us Part II Pc yeni çıktı oyun oynadim baya 3 saatlik save yerimi kaybettim geri getirmenin bi yolu varmidir acaba teşekkür ederim.
buldun mu çözüm hocam benimde 7-8 saatlik save gittiThe Last Of Us Part II Pc yeni çıktı oyun oynadim baya 3 saatlik save yerimi kaybettim geri getirmenin bi yolu varmidir acaba teşekkür ederim.
Nasıl kayboluyor hocambuldun mu çözüm hocam benimde 7-8 saatlik save gitti
bildiğin yok hocam oyunun 1 saati kalmıştı oyundan çıktım işim vardı daha sonra tekrar girdim oyunun 7 saat öncesinden başlatıyor son oynadığım 7-8 saatii save almamışNasıl kayboluyor hocam
save paylaşılıyorsa paylaşabilirim 8 saat falan oynamıştımbildiğin yok hocam oyunun 1 saati kalmıştı oyundan çıktım işim vardı daha sonra tekrar girdim oyunun 7 saat öncesinden başlatıyor son oynadığım 7-8 saatii save almamış
ben 8 saaten fazla oynadım hocam ya yinede teşekkür ederimsave paylaşılıyorsa paylaşabilirim 8 saat falan oynamıştım