Lastiği hangi ölçüde tercih etmeliyim

Reaksiyon skoru
41
Arkadaşalar bisikletimin lastiğini değiştirmek istiyorum şuan 26x1.95(52-559) lastik kullanıyorum acaba alıcağım lastik 26x1.75 olursa jantların büyük gelme olasılığı var mı? Birde tüm jantlar standart ölçüde mi üretiliyor?

Arkadaşalar bisikletimin lastiğini değiştirmek istiyorum şuan 26x1.95(52-559) lastik kullanıyorum acaba alıcağım lastik 26x1.75 olursa jantların büyük gelme olasılığı var mı? Birde tüm jantlar standart ölçüde mi üretiliyor?
Sorun olacağını sanmıyorum. Bisikletimde 26x1.75 ve 26x2.00 lastikler kullandım sorun yaşamadım.

Fanatik diye bir marka
Valla sadece marka ile bir şey diyemem. Eğer 26 jant boyuysa 1.75 lastik takarsın ama dağa taşa sürmeye gelmez o tip lastikler. Şehir kullanımı için daha idealdir.

Birde önerdiğiniz lastik var mıdır?
Daha önce 1.75 olarak Michelin Country Rock modeli kullandım ama şuan çok pahalı. Standart bisikletçi lastiği daha uygun olur bana kalırsa.

Daha önce 1.75 olarak Michelin Country Rock modeli kullandım ama şuan çok pahalı. Standart bisikletçi lastiği daha uygun olur bana kalırsa.
Rubena almayı düşünüyordum. Şuanki lastiklerim çürümüş durumda kaldırıma çıkarken bile dişleri kopuyo o yüzden biraz daha kısa dişli lastik tercih edicem ama alıcağım lastik 1x95 ten ince o yüzden sormuştum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,627
Üyeler
192,434
Son üye
IdkOrDoI
Geri