Neler Yeni

Lastikleri İnik Bisikleti Sürersek Ne Olur?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,647
İsim
Taha yücel
bisikletimin bisikletciye götürcemde yukar mahallede bisikletçi haritadan baktım 400metre felan

gidonunu yaptırcaz selesini ve lastiklerini şişirtcez biz gidonu yapcaktık ama aletimiz yoktu farklı bir alet istedi

lastikleri full inik değil gidebiliyor ama üstünü çıkıp sürsek sıkıntı olur gibi şişirilmesi lazım

biz yukarı mahalledeki bisikletciye kadar elimizle binmeden sürüp götürsek sıkıntı olur mu lastiklere arabaya sığarmı bilmiyoruz denicez sığarsa sığmazssa öyle yapsak bişey olur mu

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Şambrelleri delinir, kesilir ve jant yamulur.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Jantlar eğilebilir.Lastiğe zarar verir.
400m çok uzun bir mesafe değil mümkünse üzerine binmeden götürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer Faruk Terzioğlu
Ben öyle bir hata yapmıştım. Yeni jant ve dış lastik almak zorunda kaldım

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,647
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
çok inik değilse sıkıntı olacağını pek sanmıyorum

ama elinde götürmen daha iyi 400m çok değil

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Ben zamaninda patlak lastikli bisiklet bile sürmüstüm sadece yavaş gidersin bence bisey olmaz tabi kendi kararın

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bisikletimin bisikletciye götürcemde yukar mahallede bisikletçi haritadan baktım 400metre felan

gidonunu yaptırcaz selesini ve lastiklerini şişirtcez biz gidonu yapcaktık ama aletimiz yoktu farklı bir alet istedi

lastikleri full inik değil gidebiliyor ama üstünü çıkıp sürsek sıkıntı olur gibi şişirilmesi lazım

biz yukarı mahalledeki bisikletciye kadar elimizle binmeden sürüp götürsek sıkıntı olur mu lastiklere arabaya sığarmı bilmiyoruz denicez sığarsa sığmazssa öyle yapsak bişey olur mu
en kötü ihtimalle bisikletine zarar gelir ben sadece ön lastik patlak bindim gayet dikkatli giderken hava olmadığı için en ufak bişeyde hakimiyet gidiyor. Bi anda düştüm ağzım açık bir şekilde üst sol dişim yani önde olan dişler varya tavşan dişi mi deniyo ona ne deniyosa işte o tam 2 ye kırıldı yerine yaptılar ama dolgu ile yapıldı renk farkı çok belli olmuyor ama rahatsız ediyor en ufak bir şeyde dahi canım yanıyor elma ısıramıyorum ki üstünden 1.5 yıl filan geçti. Kısacası gerek yok 10 km olsa gene yürürüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,573
Üyeler
164,523
Son üye
BoraYlmz
Top Bottom