Neler Yeni

lastvoice.com güvenilir mi ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar site adı sadece bir örnek. Açılan konuda vermen gereken bilgileri eksik, yanlış verirsen yanlış anlaşılmalara yol açırsın. Mesela arkadaşın sorduğu site .com.tr domainli olsaydı. Yanlışlıkla attığı .com domainli site boş olmayıp atıyorum dolandırıcı bir siteye ait olsaydı bunun vebalini hanginiz alacaktı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Arkadaşlar site adı sadece bir örnek. Açılan konuda vermen gereken bilgileri eksik, yanlış verirsen yanlış anlaşılmalara yol açırsın. Mesela arkadaşın sorduğu site .com.tr domainli olsaydı. Yanlışlıkla attığı .com domainli site boş olmayıp atıyorum dolandırıcı bir siteye ait olsaydı bunun vebalini hanginiz alacaktı?
Zaten yorum yapacakların alışveriş yapmış deneyimi olmuş insanların olması gerekiyor. Siz mesela bir siteye güvenilir dediniz site de güvenilir fakat o zamandan sonra dolandırmaya başladı. O zaman bunun vebalini kim alacak? Neyse uzatmaya lüzum yok iyi forumlar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Benim yazdığım şeyle verdiğiniz cevaplar o kadar alakasızki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Turan
Zaten yorum yapacakların alışveriş yapmış deneyimi olmuş insanların olması gerekiyor. Siz mesela bir siteye güvenilir dediniz site de güvenilir fakat o zamandan sonra dolandırmaya başladı. O zaman bunun vebalini kim alacak? Neyse uzatmaya lüzum yok iyi forumlar.

Tartışmaya girmek istemediğimden mesaj yazmamıştım. Sadece soru sorulmuş. Bilmediğim halde kontrol ettim. Karşınıza sizin de aniden domain park sayfası çıkarsa siz de bu tepkiyi verirdiniz. Yani hata yaptığımı zannetmiyorum.

@rahmanezrik site Cimri ve Akakçe'de listeleniyor. Ürünleri hepsiburada'da genel olarak 5 yıldız. Alınabilir fakat, beklentini karşılıyor mu diye yorumlarına ve özelliklerine bakarsan iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Tartışmaya girmek istemediğimden mesaj yazmamıştım. Sadece soru sorulmuş. Bilmediğim halde kontrol ettim. Karşınıza sizin de aniden domain park sayfası çıkarsa siz de bu tepkiyi verirdiniz. Yani hata yaptığımı zannetmiyorum.

@rahmanezrik site Cimri ve Akakçe'de listeleniyor. Ürünleri hepsiburada'da genel olarak 5 yıldız. Alınabilir fakat, beklentini karşılıyor mu diye yorumlarına ve özelliklerine bakarsan iyi olur.
Zaten dikkatli bakarsanız önceki mesajıma mustafaturan daha iyi yorum yapmış dedim. En azından araştırma yapıp cevap vermişsiniz. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın. Hiç bakmayıp uğraşmayıp yorum yapanlara atıfta bulunmuştum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dostum ben siteyi bilmeyenler yorum atsın demedim zaten. Yazdığım mesaj bundan farklı bir konu hakkında...

Top Bottom