Neler Yeni

League of Legends ADC'ler gerçekten Carry mi?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Gerçekten aşırı güçsüz geliyor adc'ler. Ne kadar iyi oynarsam oynayayım has adc'ler ile oyun kazanamıyorum. Samira, Nilah vb. gibi suikastçi oynamamızı istiyor illa riot anladığım kadarıyla. Siz hangi rolle ve şampiyonla maç taşıyorsunuz?

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Gerçekten aşırı güçsüz geliyor adc'ler. Ne kadar iyi oynarsam oynayayım has adc'ler ile oyun kazanamıyorum. Samira, Nilah vb. gibi suikastçi oynamamızı istiyor illa riot anladığım kadarıyla. Siz hangi rolle ve şampiyonla maç taşıyorsunuz?
elon ne ona göre söylim

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Takımın adc ile oynamayı, korumayı biliyorsa ve adc mesafe koruyup sürekli vurabiliyorsa carrydir. Fakat zor. Alternatif laneler daha iyi carry atabiliyor çoğu maç.

şahin doğan

80+ Platinum
Kalista ve lucian ile taşıyamayacağım maç yoktur. Sup Main ama TR'deki Nişancılar kör oldukları için ADC main olduk.

Strelok

80+ Silver
şuanki meta nasıldır bilemem ama arkadaş zoruyla oynadığım vakit teemoyla arkadaşın mavisini çalıp sonra sadece zırh(böyle mi deniyor bilmiyorum) kasarak çalılara mantar bırakıyordum

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
ben gold eloda zırh deşme darkinle 1 v 9 kazanıyorum çoğu zaman şuana kadar 10 maç falan attım 1 kere bile kaybetmedim elmas eloya kadar iş yapar ama ondan sonra oynatmazlar bence build şöyle : kararma manaveren youmu ölümün dansı rakibe göre gidiyorum gerisini

Top Bottom