Hala aynıgrafik ayarlarını orta seviyeye çekermisin
İşlemci darboğaz yapıyor. Zaten işlemci tabanlı bir oyun, işlemcin güçlüyse daha yüksek fps alırsın.Rtx 2060
ryzen 7 1700x
Lol de 80 90 fps alıyorum normalde bu kadar düşük olmaması lazım. Oyun resmen kasıyo gibi. Diğer tüm oyunlar 144 üstü lol çok düşük
penceresiz ve tam ekran yapıp fps degerlerinize bakabilir misiniz benzer bir sorun yaşıyordumböyle ayarlar ortaya çekik hali
Grafik ayarlarıyla alakası yok arkadaşın sisteminden daha düşük sistemle 100 alıyorum lolde son aylarda optimizasyon sorunları başladı normalde oyun başlarında 300 fps alıyodum artık 180 lere düştü oyun ortalarında 100 e düşüyo bazen hep drop yemekten oyun oynanmıyor, kime sorsam böylegrafik ayarlarının fotoğrafını atarmısın komple
kare hızını 144 veya 60 yaparmısınböyle ayarlar ortaya çekik hali
kare hızı çok yukarda, düşürse birazdaha akıcı olurGrafik ayarlarıyla alakası yok arkadaşın sisteminden daha düşük sistemle 100 alıyorum lolde son aylarda optimizasyon sorunları başladı normalde oyun başlarında 300 fps alıyodum artık 180 lere düştü oyun ortalarında 100 e düşüyo bazen hep drop yemekten oyun oynanmıyor, kime sorsam böyle
düşürsemde manası yokki 144 sabitledim mesela diyelim 144 alamıyomki sabitlesem nolcakkare hızını 144 veya 60 yaparmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kare hızı çok yukarda, düşürse birazdaha akıcı olur
darboğazı önlemek için maks a çekiyom yine aynıİşlemci darboğaz yapıyor. Zaten işlemci tabanlı bir oyun, işlemcin güçlüyse daha yüksek fps alırsın.