Left 4 Dead 2 Alamıyorum

Reaksiyon skoru
40
Selamlar bugün bir baktım left 4 dead 2 indirime girmiş 3TL hemen alayım dedim işte steam cüzdan oku ile almak istiyordum ama '' Alışveriş sepetinizdeki bir ya da birden fazla ürünün ödeme işlemi gerçekleştirildiğinden bu işlem şu anda tamamlanamaz.'' diyor sepetimde sadece 1 tane oyun var nedeni ne olabilir?

Selamlar bugün bir baktım left 4 dead 2 3TL hemen alayım dedim işte steam cüzdan oku ile almak istiyordum ama '' Alışveriş sepetinizdeki bir ya da birden fazla ürünün ödeme işlemi gerçekleştirildiğinden bu işlem şu anda tamamlanamaz.'' diyor sepetimde sadece 1 tane oyun var nedeni ne olabilir?
bug pc yeniden baslat

Umarım alabilmişsindir, ah o güzel eski günler

NEEEE?!? Hala aynı bug devam mı ediyor?
Maalesef evet.

Ekran Resmi 2020-11-27 20.34.32.png

Sepetimde sadece 1 tane oyun var oda L4D2.

Knk ürünü sepetinden kaldırıp hesap detaylarına gir profil adına sağ tıklayarak, orda bekleyen satın alım demesi lazım l4d2 için, üstüne tıklayınca başka bir sayfaya aktaracak seni ve orda bu işlemi iptal tarzı bir şey demesi lazım, bunu yaparsan çözülmesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk düzeldi mi?

Son düzenleme:
Knk ürünü sepetinden kaldırıp hesap detaylarına gir profil adına sağ tıklayarak, orda bekleyen satın alım demesi lazım l4d2 için, üstüne tıklayınca başka bir sayfaya aktaracak seni ve orda bu işlemi iptal tarzı bir şey demesi lazım, bunu yaparsan çözülmesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk düzeldi mi?
Çıldırmak üzereyim hayır ya.

Geri