nasıl bozuk tamir edebilrisin lehim kalemin varsa (kablosundaysa sorun)Ram 4gb 8gb yapmak istiyorum ve sarj adaptörü bozuk onu değişmek istiyorum önerileri bekliyorum
asıl bi ram arıyorsunRam 4gb 8gb yapmak istiyorum ve sarj adaptörü bozuk onu değişmek istiyorum önerileri bekliyorum
4GB rami 8 yapmak istiyorum fakat destekliyor mu bilmiyorum ama destekler tahminimce ram hakkinda cok bi bilgim yok ayrica kabloda problem varnasıl bozuk tamir edebilrisin lehim kalemin varsa (kablosundaysa sorun)
Mesaj otomatik birleştirildi:
asıl bi ram arıyorsun
Mhz falan bilmiyorum ama 4gb ram olunca donuyor o yuzden 8 istiyorum sistem özelliklerinasıl bozuk tamir edebilrisin lehim kalemin varsa (kablosundaysa sorun)
asıl bi ram arıyorsun
8gb rami destekler ama almadan önce cpu-z den şu blgelere bak aynısı olması lazım alıcagın ram ile4GB rami 8 yapmak istiyorum fakat destekliyor mu bilmiyorum ama destekler tahminimce ram hakkinda cok bi bilgim yok ayrica kabloda problem var
Seri numarasını da bulamadım desteke yazmak icin gerekiyor 8i destekler mi diye fotodakinden hangisi seri no
Cpu z uygulama mı8gb rami destekler ama almadan önce cpu-z den şu blgelere bak aynısı olması lazım alıcagın ram ile
cl değeri
DDR tipi
hızı
8gb rami destekler ama almadan önce cpu-z den şu blgelere bak aynısı olması lazım alıcagın ram ile
cl değeri
DDR tipi
hızı
spd ve memory kısımlarında resmini atınCpu z uygulama mı
Açtığımda direk bu bilgiler karsima cikar mi
Cok yükseklere çıkmadan olabilecek en fp ram lazim
muhtemelen 2400mhz ddr4 ve 1.2v bi ram almanlazım ve tek slotun var 4gb ı anakarta gömülü onboard ram deniyorCpu z uygulama mı
Açtığımda direk bu bilgiler karsima cikar mi
Cok yükseklere çıkmadan olabilecek en fp ram lazim
Onerebilecegin bir ram var mi fpspd ve memory kısımlarında resmini atın
muhtemelen 2400mhz ddr4 ve 1.2v bi ram almanlazım ve tek slotun var 4gb ı anakarta gömülü onboard ram deniyor
.spd ve memory kısımlarında resmini atın
muhtemelen 2400mhz ddr4 ve 1.2v bi ram almanlazım ve tek slotun var 4gb ı anakarta gömülü onboard ram deniyor