Lenovo g24 20 freesync açamıyorum ve driver güncelleyemıyorum

Reaksiyon skoru
3
öncelikle merhaba herkese iyi forumlar donanım arşivinin instagram da indirimli olarak paylaştığı lenovo g24 20 165 hz monıtorunu aldım fakat monıtoru taktıgtımda amd nin uygulamasına gırdım ve freesync desteklemıyor yazısıyla karsılastım monıtorun kendi ustundekı duğme ayarlarından freesync i auto haline getirdim fakat yıne olmadı ayrıca monıtorun kendi crosshair ozelliğini falan aktif edemıyorum dreiver guncellemesinden kaynaklı oldugunu dusundum ve driver guncellemek ıstedım lenovonun kendi sitesinden driveri indirdim ancak kurucak bişeyt yok setup gibi aygıt yoneticisinden dosyayı secerek yerel güncelleme yapmak istedim yine olmadı lutfen yardım edın fressync ozelliği falan kullanamıyorum su anda assağıya driverin içindeki dosyaların fotografını ve monıtorun kendi uygulumasaındakı sync ozellık kısmındakı tok yazsınıda koyuyorum

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    2 MB · Hit: 123
  • 2.png
    2.png
    199.5 KB · Hit: 108
Güvenlik kataloğunu açıp sertifikayı yazman gerekli fakat bununla alakasız. Uygulama hatalı, uygulamayı açınca monitörün tuşlarından ayar yapmayı kilitliyor, bu yüzden uygulamayı kullanma. Uygulamayı kapat, sonra tuşlardaki sekmelerden ayarları sıfırlarsan tüm ayarlar aktif olur.

Güvenlik kataloğunu açıp sertifikayı yazman gerekli fakat bununla alakasız. Uygulama hatalı, uygulamayı açınca monitörün tuşlarından ayar yapmayı kilitliyor, bu yüzden uygulamayı kullanma. Uygulamayı kapat, sonra tuşlardaki sekmelerden ayarları sıfırlarsan tüm ayarlar aktif
DAHA DETAYLI ANLAYABILECEGIM SEKILDE ANLATIRMISINIZ LYTFEN PEK ANLAYAMADIM HANGİ TUŞLAR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenlik kataloğunu açıp sertifikayı yazman gerekli fakat bununla alakasız. Uygulama hatalı, uygulamayı açınca monitörün tuşlarından ayar yapmayı kilitliyor, bu yüzden uygulamayı kullanma. Uygulamayı kapat, sonra tuşlardaki sekmelerden ayarları sıfırlarsan tüm ayarlar aktif olur.
TANE TANE NELER YAPACAGIMI ANLATIRSANIZ DAHA IYI OLUR

DAHA DETAYLI ANLAYABILECEGIM SEKILDE ANLATIRMISINIZ LYTFEN PEK ANLAYAMADIM HANGİ TUŞLAR
Monitörün arkasındaki tuşlar dostum

Arkasındaki tuşlarda Üstten 3.sekmede Reset All Settings var.

ben de bu monitörü kullanıyorum firmware 1.2 bende sizde kaç hocam

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    253.9 KB · Hit: 75
TAMAM RESET ATTIM ŞİMDİ NE YAPACAGIM

SANIRIM 1.0.0
herkeste 1.0 bana 1.2 şekilde geldi bu arada freesync monitörün tuslarından açılabiliyor

Monitörün arkasındaki tuşlar dostum

Arkasındaki tuşlarda Üstten 3.sekmede Reset All Settings var.
knk benımkıde sureklı 50hz de baslatıyor , 0.5 modunda cızırtı gelıyor ,

hocam monitörün tuşlarıyla girip açtınız mı freesync 'i

0.5de cızırtı gelmesi herkeste var cw var zaten bu monitörde
iade edip vizyon bilgisayardan asus ips panel aldım 3300 e

hocam monitörün tuşlarıyla girip açtınız mı freesync 'i

0.5de cızırtı gelmesi herkeste var cw var zaten bu monitörde
BENDE CIZIRTI YOK SUAN 05 MS TE OVERDRİVE KISMINDAN LEVEL 1 E ALDIM 05 MS O OLMUYOMU

Geri