Neler Yeni

Yardım Lenovo İdeapad 3 alınır mı?

Maydayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Maydayy
Sizce bu laptop nasıl?

alınır mı??Bu fiyata daha iyi alternatifler varmı,soğutması nasıl?

Çoğunlukla valorant oynayacağım fps değerlerim nasıl olur oynayacağım çözünürlük 1080P Low sizce bu fiyata daha iyileri varmı?

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Tek diyeceğim (Fiyatlar hakkında pek bilgim yok) işlemci yi beğendim

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Bende Ryzen 7 4800H’lı 16 gb ramli 1650Ti lı olanı var. Laptop güzel ama pili fazla gitmiyor maks 3-4 saat o da güç tasarrufundayken falan. Onun dışında laptop güzel memnunum. Oyunlarda vs coil whine yani bobin cızırdama sesi var haberin olsun. Ama ben rahatsız olmuyorum.

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Bende Ryzen 7 4800H’lı 16 gb ramli 1650Ti lı olanı var. Laptop güzel ama pili fazla gitmiyor maks 3-4 saat o da güç tasarrufundayken falan. Onun dışında laptop güzel memnunum. Oyunlarda vs coil whine yani bobin cızırdama sesi var haberin olsun. Ama ben rahatsız olmuyorum.
Oyun laptoplarının şarjı çok gitmiyor ki zaten.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
O ses bende neden gelmiyor

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Bende de bu laptoptan var. coil whine sesi yok bende. Soğutması havalar ısınana kadar iyiydi ama bu havada masaüstü bile cayır cayır yanıyor resmen. Arkadaşlarımda dell ve hp marka bu özelliklerin denginde laptoplar vardı onlarla karşılaştirdigimda benimki daha serindi. 120hz ekranı olması da fps oyunlarında ise yarıyor. Bence alınabilir

Maydayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Maydayy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de bu laptoptan var. coil whine sesi yok bende. Soğutması havalar ısınana kadar iyiydi ama bu havada masaüstü bile cayır cayır yanıyor resmen. Arkadaşlarımda dell ve hp marka bu özelliklerin denginde laptoplar vardı onlarla karşılaştirdigimda benimki daha serindi. 120hz ekranı olması da fps oyunlarında ise yarıyor. Bence alınabilir
Valorantta kaç fps alıyorsunuz ?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Valla bilmiyorum. Dibine girmediğin sürece pek anlaşılmıyor zaten. Çok ta sıkıntı edilecek bir olay değil.
Furmark testi yaptınız mı hiç aynı laptop bende de varda merak ettim karşılaştırma açısından

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yiğit Aydın
Bence almalısın Çok güzel bir laptop bende ideapad100 varok kötü

Top Bottom