mehmetkoker
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
arkadaşlar windowsu kurmaya çalışıyorum hiçbir sürücü bulunamadı hatası alıyorum disk bölme ekranında yardımcı olabilirmisiniz.
Windows 10 kuruyorsun değil mi?arkadaşlar windowsu kurmaya çalışıyorum hiçbir sürücü bulunamadı hatası alıyorum disk bölme ekranında yardımcı olabilirmisiniz.
Driver ile alakasi yokki hatasi win 10 yuklemek icin ssd hdd bulamiyor arkadas rabi windows kurmadan driver booster indirip acip driver kurunca olay cozulecekse
Ben driver ile alakası var demedim ki dostumDriver ile alakasi yokki hatasi win 10 yuklemek icin ssd hdd bulamiyor arkadas rabi windows kurmadan driver booster indirip acip driver kurunca olay cozulecekse![]()
E beni etiketlemenin amaci ?Ben driver ile alakası var demedim ki dostum![]()
Hocam biosunun AHCI veya SATA olması, diskin GPT veya MBR olması gibi durumlar bile etki edebilir. Kontrol sağla istersenw10 u denedim secureboot kapatıp kurdum ama mavi ekran aldım driverları kuramadım w11 i kurayım dedim gene böyle hatalarla karşılaştım donanımsal bişi olabilirmi normalde format atıyorum bu tarz şeylerle karşılaşmıyorum
Bilgili olduğun için yardım edebilirsin diye düşündümE beni etiketlemenin amaci ?
Bilgili oldugumu nerde belirttim konusmalarimiz arasindaHocam biosunun AHCI veya SATA olması, diskin GPT veya MBR olması gibi durumlar bile etki edebilir. Kontrol sağla istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgili olduğun için yardım edebilirsin diye düşündüm
Dostum düşündüm dedim zaten konuyu kirletmeyelim yardımcı olamayacaksan sıkıntı yokBilgili oldugumu nerde belirttim konusmalarimiz arasinda