Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo IdeaPad Gaming 3 Almayı Düşünüyorum

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
Bütçe
16000
Uzun araştırmaların sonucunda en kârlı laptopun bu olduğuna karar verdim sizin de fikrinizi almak istiyorum
IdeaPad Gaming 3
%100 sRGB renk doğruluğu var
Ekran kartı TDP değeri de 85w
Sanırım tek sıkıntısı Adaptörü garantiye yollamak bu 2022 üretimi aynı sorun devam ediyor mu bilmiyorum
Özellikleri ve detayları bu şekilde
Daha iyi ve karlı olduğunu düşündüğünüz modeller varsa önerilere açığım
bütçem 16-17k Max

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Uzun araştırmaların sonucunda en kârlı laptopun bu olduğuna karar verdim sizin de fikrinizi almak istiyorum
IdeaPad Gaming 3
Sanırım tek sıkıntısı Adaptörü garantiye yollamak bu 2022 üretimi aynı sorun devam ediyor mu bilmiyorum
bütçem 16-17k Max
Hocam 3050 olması biraz güçsüz ancak laptop gayet iyi ben de başka verisiyonunu kullanıyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
IdeaPad Gaming 3
bütçem 16-17k Max
Kanka %100 s rgb olayı yalan alabilirsin bana sorunlu geldi servise gidicek ama teknoloji şans işidir soğutması iyidir

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
Hocam 3050 olması biraz güçsüz ancak laptop gayet iyi ben de başka verisiyonunu kullanıyorum.
sende hangi versiyonuvar hocam ben de dusunutoeum da asus tuf a15 ile ikisi arasında kaldım ısınma problemi vs. var mi kasa ekrwn kalitesi nasıl batarya vb.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
sende hangi versiyonuvar hocam ben de dusunutoeum da asus tuf a15 ile ikisi arasında kaldım ısınma problemi vs. var mi kasa ekrwn kalitesi nasıl batarya vb.
hocam 5600h 3050ti olan versiyonu kullanıyorum. Isınma sorunu yok ama klasik bir laptop olarak masaüstüne oranla sıcak çalışıyor.
Bataryası gayet iyi sadece adaptörünün 135watt olması nedeniye olan bir sorunu var oyunu şarjdayken bile oynasan şarjı azalıyor. Adaptörü değiştirerek çözebilirsin.
Ekran 165hz ips panel parlaklığı da yeterli.
Kasa malzemesi sanırım sert plastik ama dışarıdan kaliteli ve sağlam duruyor.
Tuf da alabilirsiniz şu anda mantıklı duruyor

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
hocam 5600h 3050ti olan versiyonu kullanıyorum. Isınma sorunu yok ama klasik bir laptop olarak masaüstüne oranla sıcak çalışıyor.
Bataryası gayet iyi sadece adaptörünün 135watt olması nedeniye olan bir sorunu var oyunu şarjdayken bile oynasan şarjı azalıyor. Adaptörü değiştirerek çözebilirsin.

adaptörü garanti mi değiştiriyor yoksa siz ayriyetten mi aldınız,, aldıysanız fiyatı? tuf bana da biraz mantıklı geldi ama ısınma problemini çok duydum.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
adaptörü garanti mi değiştiriyor yoksa siz ayriyetten mi aldınız,, aldıysanız fiyatı? tuf bana da biraz mantıklı geldi ama ısınma problemini çok duydum.
Almadım şu an gerek duymuyorum oyun oynamadığım için. Ancak yorumları okuduğumda bir kişinin direkt laptopunu değişim yapmış servis. Çözülebilecek bir sorun olduğunu düşünüyorum. Garanti süresi içinde gönderirim.
Tufun bu modeli hakkında pek bilgim yok hocam

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
Çok daha iyi olacaktır.

Almadım şu an gerek duymuyorum oyun oynamadığım için. Ancak yorumları okuduğumda bir kişinin direkt laptopunu değişim yapmış servis. Çözülebilecek bir sorun olduğunu düşünüyorum. Garanti süresi içinde gönderirim.
Tufun bu modeli hakkında pek bilgim yok hocam
15.500e düştü satın aldık yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkürler

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
Hayırlı olsun hocam
Lenovo mu aldınız?
Yep hoşuma gitmişti zaten indirimde yanına hediyesi oldu
Sanırım sizin de dediğiniz gibi adaptörü yetersiz kalıyor onu garantiye yollayıp değiştirdim mi tamamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,376
Üyeler
168,615
Son üye
furkannnn_
Top Bottom