Uzun zamandır bu seriyi araştırıyorum ısı değerlere gayet güzel hele o fiyata baya iyiŞu an indirimde gtx 1650 modeli memnun musunuz sıcaklık değerlerinden oyun testinden nasıl bir cihaz biraz açıklar mısınız.
Bende alıcam da çok arada kaldım hocam.Şu anda Ryzen 5 4600h ve Gtx 1650 içeren modelini 2021 şubattan beri kullanıyorum ve gayet memnunum
Aslında baya indirim kacırdım kasımı bekliyordum bırakmıştım takip etmeyi bunu almali mıyım sence kasımda bu fiyata daha iyisi gelir gibi geldi onu mu bekleyeyim.Uzun zamandır bu seriyi araştırıyorum ısı değerlere gayet güzel hele o fiyata baya iyi
Kanka bu fiyata çok güzel kasımda doğru üstüne para ekleyip daha iyisini alırım diyorsan bekle ama üstüne para eklemiycem bütçem 10k bundan daha iyisinin gelme ihtimali çok düşük gibi geliyorBende alıcam da çok arada kaldım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında baya indirim kacırdım kasımı bekliyordum bırakmıştım takip etmeyi bunu almali mıyım sence kasımda bu fiyata daha iyisi gelir gibi geldi onu mu bekleyeyim.
Mesela ne kadar eklersem daha iyisini alabilirim kasımda.Kanka bu fiyata çok güzel kasımda doğru üstüne para ekleyip daha iyisini alırım diyorsan bekle ama üstüne para eklemiycem bütçem 10k bundan daha iyisinin gelme ihtimali çok düşük gibi geliyor
Aynı şekilde o tarihte aldım bende gayet memnunum. Masaüstünden geçiş yapmıştım ve fanlar sesli çalışıyor gibi gelmişti ama laptoplarda böyle çalışıyor galiba. Kulaklıkla oynadığım için fan sesini duymuyorumŞu anda Ryzen 5 4600h ve Gtx 1650 içeren modelini 2021 şubattan beri kullanıyorum ve gayet memnunum
hocam 1650nin zamanı geçiyo yavaştanŞu an indirimde gtx 1650 modeli memnun musunuz sıcaklık değerlerinden oyun testinden nasıl bir cihaz biraz açıklar mısınız.
Kanka ne istediğine bağlıMesela ne kadar eklersem daha iyisini alabilirim kasımda.
Evet geçiyor ama 10.000 e daha iyisi yok galiba bunun sizce bekleyeyim mi kasımı.hocam 1650nin zamanı geçiyo yavaştan
Anladım hocam bende bu ürünü bayadır takipteyim sizdekinin fps değerleri nasıl?Aynı şekilde o tarihte aldım bende gayet memnunum. Masaüstünden geçiş yapmıştım ve fanlar sesli çalışıyor gibi gelmişti ama laptoplarda böyle çalışıyor galiba. Kulaklıkla oynadığım için fan sesini duymuyorum
Yok hocam bu kadar çıkamam valla max 1 k daha çıkarım ben o da kasımda olursa.Kanka ne istediğine bağlı
Mesela 4k eklersen bunu alabilirsin
Daha az eklersen ekran karto 3050li olanda alabilirsin üstüne 3 4 koyarakLenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K1TX Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050Ti 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K1TX Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050Ti 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K1TX Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050Ti 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bu alşamki forum özel sistemi beklesene belki bütçene uygun olurEvet geçiyor ama 10.000 e daha iyisi yok galiba bunun sizce bekleyeyim mi kasımı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam bende bu ürünü bayadır takipteyim sizdekinin fps değerleri nasıl?