Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Lenovo ideapad gaming 3 ryzen 5 6600h rtx 3050 16inç iyi mi ?

Coroglen1

80+
Herkese iyi bayramlar öncelikle.Donanım arşivinde bir inceleme videosunda var 3060 modelini inceliyor abdullah abi ama bu dediğim ryzen 5 6600h ve rtx 3050 modeli tasarım olarak aynı ve soğutma olarak iyi gördüm ve öneren de oldu aldım 2 gündür kullanıyorum .Pek kullandım sayılmaz da birisi aklımı karıştırdı o laptop alınmaz falan.Bunu kullanan bir kullanıcı var mı ? ve deneyimlerini tavsiyelerini aktarırsa sevinirim yoksa iade edecem mediamarkttan alınma zaten

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Herkese iyi bayramlar öncelikle.Donanım arşivinde bir inceleme videosunda var 3060 modelini inceliyor abdullah abi ama bu dediğim ryzen 5 6600h ve rtx 3050 modeli tasarım olarak aynı ve soğutma olarak iyi gördüm ve öneren de oldu aldım 2 gündür kullanıyorum .Pek kullandım sayılmaz da birisi aklımı karıştırdı o laptop alınmaz falan.Bunu kullanan bir kullanıcı var mı ? ve deneyimlerini tavsiyelerini aktarırsa sevinirim yoksa iade edecem mediamarkttan alınma zaten
Ne kadara aldınız?
Bir de 3050 biraz güçsüz bir kart ilerde zayıf kalacaktır

Coroglen1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadara aldınız?
Bir de 3050 biraz güçsüz bir kart ilerde zayıf kalacaktır
mediamarktan aldım 19 bin tam ama win 11+3 ay game pass+mouse hediyesi ile yani ve faizsiz 12 taksit yaptım ayda 1580 tl falan bunlar ve forumda önerilmesi beni bunu almaya yönlendirdi.Daha geçen aylara kadar gtx 1650 vardı onla rdryi bile orta ayarlarda idare oynuyordum yani öyle çok oynamam da arada iyi yapımlara falan bakıyorum öyle.Rekabetçi hiç oynamıyorum bile ve eskiden bilgisayarım yoktu zaten eskiden başlayıp bitire bitire geliyorum işte :)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
mediamarktan aldım 19 bin tam ama win 11+3 ay game pass+mouse hediyesi ile yani ve faizsiz 12 taksit yaptım ayda 1580 TL falan bunlar ve forumda önerilmesi beni bunu almaya yönlendirdi.Daha geçen aylara kadar gtx 1650 vardı onla rdryi bile orta ayarlarda idare oynuyordum yani öyle çok oynamam da arada iyi yapımlara falan bakıyorum öyle.Rekabetçi hiç oynamıyorum bile ve eskiden bilgisayarım yoktu zaten eskiden başlayıp bitire bitire geliyorum işte :)
Hocam evet 12taksit faizsiz bu fiyata gayet iyi. Tek eksisi 3050 olması ama o da aşırı büyük eksi değil senin gibi almış olsam iade etmezdim açıkçası.
Güle güle kullan

Top Bottom