Neler Yeni

Lenovo İdeaPad Gaming3 Sorunlarım

RTX9999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Kerem Çidem
İmzamdaki laptopu 29 ekimde aldım. Daha önce ışık sızılması konusunda garantiye gönderdim IPS panel olduğu için bir şey yapmadılar (bir şey beklemiyordum ıps panel konusunu bilmiyordum gönderdiğimde öğrendim). Laptopun menteşelerinden "çıt" diye ses çıkıyor ekranı hareket ettirdiğimde. Sağ Ctrl tuşunun üstünde örümcek ağı gibi bir şekilde ışık sızdırıyor(anlatamadım kusura bakmayın). Mikrofon kapatma tuşu çalışmıyor. Allah'tan mavi ekran vermiyor. Bazılarına mavi ekran veriyormuş. Online derslerim olduğu için garantiye vermiyorum. Uzun lafın kısası LENOVO (bence) PİŞMANLIKTIR.

rtx 3090

80+ Silver
Se
İmzamdaki laptopu 29 ekimde aldım. Daha önce ışık sızılması konusunda garantiye gönderdim IPS panel olduğu için bir şey yapmadılar (bir şey beklemiyordum ıps panel konusunu bilmiyordum gönderdiğimde öğrendim). Laptopun menteşelerinden "çıt" diye ses çıkıyor ekranı hareket ettirdiğimde. Sağ Ctrl tuşunun üstünde örümcek ağı gibi bir şekilde ışık sızdırıyor(anlatamadım kusura bakmayın). Mikrofon kapatma tuşu çalışmıyor. Allah'tan mavi ekran vermiyor. Bazılarına mavi ekran veriyormuş. Online derslerim olduğu için garantiye vermiyorum. Uzun lafın kısası LENOVO (bence) PİŞMANLIKTIR.
Rvisde düzeltmeden mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeltmediler

RTX9999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Kerem Çidem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Yaşasın ASUS !

Swanz

80+ Bronze
Diğer arkadaşları bilmem ama bence de Lenovo pişmanlıktır.Zamanında laptopunu aldık (Lenovo Ideapad 310) faydadan çok zarar getirdi.

RTX9999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Kerem Çidem

RTX9999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Kerem Çidem

RTX9999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Kerem Çidem

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
OMER FARUK
Kabul etmiyorlar ki? Ama denerim
kabul etememe gıbı durumları olamaz nereden almıstınız sorun cıkartırlarsa tuketıcu hakem heyetıne basvurun
benımde asus leptobum vardı 3 defa gıdıp geldı en sonunda medya markt ıade ıslemını yapmak zorunda kaldı
o parayla lenovo ıdeapad l3 leptop aldım sımdıye kadar bır sorun yasamadım umarım da yasamam sadece oyunalarda asırı bır fan sesı gelıyor okadar

RTX9999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Kerem Çidem
kabul etememe gıbı durumları olamaz nereden almıstınız sorun cıkartırlarsa tuketıcu hakem heyetıne basvurun
Media markt ( sadece ekran sorunu için gitmişti) yazın tekrardan bu şikayetlerle götüreceğim artık iade vermezlerse THH başvuracağım.

Top Bottom