Neler Yeni

lenovo ideapad R7 mi monster abra v15.8.4 mü

yilmaz..

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
YILMAZ
Bütçe
9000
Arkadaşlar merhaba bu 2 laptop arasında kaldım. Kalite sağlamlık uzun kullanım benim için önemli. Ağırlık olarak solidworks gibi grafik programı çalıstıracağım, oyun oynamıyorum belki ufak tefek denemeler yaparak oynarım. Haliyle önceliğim solidworks, sağlamlık, problem yaşamama, kalite. Sizce hangi ürün bana daha uyum sağlar.

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
lenovo nun i7 li olan versiyonu mevcut çok ama çok memnunum sormak istediğin soruları sorabilirsin

yilmaz..

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lenovo nun i7 li olan versiyonu mevcut çok ama çok memnunum sormak istediğin soruları sorabilirsin
Teşekkür ederim hocam. R7 versiyon nasıldır bilginiz var mı ve kalite sağlamlık yönünden memnun musunuz

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Casper pişmanlıktır. Lenovo alın.

Techno08

80+ Gold
Ryzen 7 4800h i9 9880h’dan bile performanslı ayrıca lenovo ideapad kalite ve soğutma anlamında tek atar

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Arkadaşlar merhaba bu 2 laptop arasında kaldım. Kalite sağlamlık uzun kullanım benim için önemli. Ağırlık olarak solidworks gibi grafik programı çalıstıracağım, oyun oynamıyorum belki ufak tefek denemeler yaparak oynarım. Haliyle önceliğim solidworks, sağlamlık, problem yaşamama, kalite. Sizce hangi ürün bana daha uyum sağlar.

monster alma

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
Teşekkür ederim hocam. R7 versiyon nasıldır bilginiz var mı ve kalite sağlamlık yönünden memnun musunuz
r7 çok iyi bir işlemci i9 a kafa tutuyor sağlam bir pc ısınması çok az sadece oyun oynarken biraz fan sesi çıkıyor ama çok sorun değil benim için

yilmaz..

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese teşekkürler, sanırsam marka ve işlemci olarak LENOVO daha öne çıkıyor. Kimse monster tavsiye etmemiş merak ediyorum aslında verdiği imkanlar da iyi nitelikte; ömür boyu bakım, hızlı teknik servis, yerli malı vs...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,669
Üyeler
164,360
Son üye
Masra