Neler Yeni

Lenovo laptop wifi kartı değiştirme

v3hbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
v3hbi
Başlat kısmına aygıt yöneticisi yazıp üstlerde ağ bağdaştırıcısından bulabilirsin. Bende de ilk aldığımda sorun vardı 2 yıl ethernet kablosuyla kullandım sonra temiz bi format attım ve düzelmişti. Bilseydim ilk başta format atardım
Deniyi
Wifi ise modem uzaksa olabilir internet hızı düşük olabilir modemin 2.4 GHz ise 2.4 GHz üzerinden bağlanıyorsan Ping çıkabilir.
yok hocam ya ondan değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bunuda denemiştim olmadı

v3hbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
v3hbi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Wifi ise modem uzaksa olabilir internet hızı düşük olabilir modemin 2.4 GHz ise 2.4 GHz üzerinden bağlanıyorsan Ping çıkabilir.
Bu modelde bazen sıkıntı olabiliyor hocam. Bende de var ordan biliyorum. Arkadaşlarla laptoplarla buluştuğumuzda herkes aynı wifiye aynı uzaklıktan bağlanmasına rağmen pingim asla stabil değildi. Bi normal 10-20 arası 1 saniyeliğine 1000ms olup geri düşüyor ve bu 5 saniye aralıklarla devam ediyor. Yani online oyun oynamak imkansız

v3hbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
v3hbi
Bu modelde bazen sıkıntı olabiliyor hocam. Bende de var ordan biliyorum. Arkadaşlarla laptoplarla buluştuğumuzda herkes aynı wifiye aynı uzaklıktan bağlanmasına rağmen pingim asla stabil değildi. Bi normal 10-20 arası 1 saniyeliğine 1000ms olup geri düşüyor ve bu 5 saniye aralıklarla devam ediyor. Yani online oyun oynamak imkansız
sizce napmalıyım hocam bilgisayara 5 kez falan format atmışımdır.başka bir kart mı almalıyım yoksa aynı karttanmı

Sorun çözüldü mü
hayır ama sorumun cevabını aldım

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
sizce napmalıyım hocam bilgisayara 5 kez falan format atmışımdır.başka bir kart mı almalıyım yoksa aynı karttanmı

hayır ama sorumun cevabını aldım
Temiz format driver ile çözülmüyorsa yeni kart alın hocam

v3hbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
v3hbi
Son düzenleme:

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
aynı modelden mi alayım hocam

birde nereden almamı tavsiye edersiniz
Hocam ben sorunumu format driver ile çözdüğüm için onu araştırmadım . Ram slotu gibi uyumlu modeller bulunur mu çok bi bilgim yok maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,268
Üyeler
160,512
Son üye
Shifty_Guy
Top Bottom