Lenovo Legion laptop kullanıyorum oyunlarda CPU Max 75 GPU Max 72'yi görüyor fakat kasasının bazı noktaları özellikle güç tuşunun bulunduğu kısım çok ısınıyor bazen el yakacak kadar bu normal midir? kasası plastik değil bu nedenle ısıyı fazla mı iletiyor? ayrıca laptop standı kullanıyorum uzun süre stant dan kaldırmamıştım laptopu geçenlerde kaldırdım altı biraz tozlanmıştı kafama takıldı bende fanları makro ile çektim bu toz sıkıntı yaratır mı? temizlettirmeli miyim? biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim.
Laptop: LENOVO Legion 5 82rb00dctx Intel Core I7-12700h 16gb 512gb Ssd Rtx3070 8gb 15.6" Wqhd Dos Gaming Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Soğutucu: Rampage Ad-rc34 Metafor Siyah Rgb 6 Fanlı Telefon Tutuculu Rgb Işıklı 10-19inç Notebook Soğutucu Stand Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Laptop: LENOVO Legion 5 82rb00dctx Intel Core I7-12700h 16gb 512gb Ssd Rtx3070 8gb 15.6" Wqhd Dos Gaming Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Soğutucu: Rampage Ad-rc34 Metafor Siyah Rgb 6 Fanlı Telefon Tutuculu Rgb Işıklı 10-19inç Notebook Soğutucu Stand Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mesaj otomatik birleştirildi: