Neler Yeni

Lenovo Legion 9i Fandan Gelen Cızırtı Sesi

tahres508

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhat alban
Merhaba 4 ay önce Lenovo Legion 9I RTX 4090 i9 işlemcili laptop aldım bilgisayar kullanırken cızırtı sesi gelmeye başladı. Bende buna istanaden servise gönderidim. Cızırtı sesi chromda gezerken geliyor oyunlara yük altına girince kesiliyor. Kısacası fan sadece düşük devirde dönerken geliyor servise gönderdiğimde bana bobin sesi olduğunu söyleyip geri gönderdiler benim bildiğim boboin sesi bilgisayar yük altına girdikce yükselmesi gerekiyor. Bu yüzden iademi kabul etmediler. Tüketici hakem heyeti ile görüştümde bilgisayrın fiyatının 149.999 TL'ye geçtiği için onların ilgilenemeyeceğini söylediler bu konuda ne yamalıyım.

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak
Bendede oluyor önemli bir şey değil. Çok rahatsız ediyorsa FN+Q ile sessiz moda geçip fanları kapatabilirsin. Güç ışığının mavi olması lazım sessiz mod için. Kırmızı olmasın.

tahres508

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhat alban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu videodaki ses yüksek devirde gelmiyor ben yeni ekran karlarları çıktığı için iade etmek istiyorum bu durum biraz bahanesi oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede oluyor önemli bir şey değil. Çok rahatsız ediyorsa FN+Q ile sessiz moda geçip fanları kapatabilirsin. Güç ışığının mavi olması lazım sessiz mod için. Kırmızı olmasın.
Sizde aynı cihaz var başka sıkıntısı çıktı mı?

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak
Bu videodaki ses yüksek devirde gelmiyor ben yeni ekran karlarları çıktığı için iade etmek istiyorum bu durum biraz bahanesi oldu.

Sizde aynı cihaz var başka sıkıntısı çıktı mı?
Bende İdeapad Gaming 3 var. Turbo modda 70 dereceyi geçmiyor ama düşük kullanımda fandan ses geliyor sizinki gibi. Sessiz moda alınca bende fan açmıyor. Ayrıca laptobunuz zaten çok güçlü neden yenisini alasanız? En iyi laptobu almanın nedeni zaten uzun süre kullanmak değil mi? O cihaz bende olsa 6 yıl kullanırdım.

tahres508

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhat alban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu laptopbu alma amacım soğutmasının iyi olması ve uzun seneler boyunca kullanmak istemem bu sesin 4. ayda gelmeye başlaması beni üzdü. fiyat olarakta uygun bir cihaz değil lenovada alabileceiğim en iyi cihazı almak istedim.

Bu laptopbu alma amacım soğutmasının iyi olması ve uzun seneler boyunca kullanmak istemem bu sesin 4. ayda gelmeye başlaması beni üzdü. fiyat olarakta uygun bir cihaz değil lenovada alabileceiğim en iyi cihazı almak istedim.
ayrıca bu ses için servise götürdüğümde bobin sesi denmesi biraz tuhafıma gitti araştırdığım kadarıyla bobin sesi yük altınca daha çok artmalı.

Birde konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum bilgisayarı kullanırken arada bir klavye rgbleri 2-3 saniye kapanıp geri geliyor bu sizde de var mı?

Top Bottom