Neler Yeni

Lenovo Legion mı MSİ mı

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bütçe
25000
Msi gf76 ve legion5 modelerine bakıyorum tek fark birinde düzen diğerinde ıntel işlemci var intelin performansı daha iyi gözüküyor ama benim dikkat ettiğim şey kasa kalitesi kolay kolay yıpranmayacak menteşeleri kasanın tırnakları kırılmayacak bir model arıyorum bu fiyat bandında rtx3060 rtx3070 arası başka model de önerebilirsiniz 3060 ve 3070 arasındaki performans fark bence çok önemli değil kasa kalitesi benim için daha önemli aldım mı oyun oynayamasam bile günlük işlerde en az 7 sene gitmesi lazım.

MemetGms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet gümüş
Bence gündelik kullanım için Lenovo daha iyi
İşlemci farkı var evet ama çok düşük miktarda kasa kalitesini bilmiyorum rtx 3070 ekran kartı hafızası daha yüksek yani arada fark var bayağı https://ty.gl/i5bnvsalj1 buna da bakabilirsiniz bütçeyi geçiyor ama

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence gündelik kullanım için Lenovo daha iyi
İşlemci farkı var evet ama çok düşük miktarda kasa kalitesini bilmiyorum rtx 3070 ekran kartı hafızası daha yüksek yani arada fark var bayağı https://ty.gl/i5bnvsalj1 buna da bakabilirsiniz bütçeyi geçiyor ama
Linktekinin işlemcisi 10. Nesil ve fiyatı daha yüksek mantıklı gelmedi
Lenovonun kasası komple plastik şuanda da komple plastik kasa lenovo kullanıyorum alalı 2.5 yıl oldu kasanın kenarların da çatlaklar oluştu özelikle menteşelerin olduğu kısımlar çatladı ekranı kaldırırken kasa kırılacak gibi esniyor. O sebeple biraz lenovo ya uzağım ama fiyatı daha uygun ve internette çok iyi diyen birkaç video ve inceleme gördüm kararsız kaldım

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke

https://www.hepsiburada.com/msi-kat...3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000013ILTA

Arkadaşlar konu güncel yukarıda bahsettiğim gibi kasa kalitesi hakkında yorum yapabilecek veya 25Bin e kadar kasası çok iyi laptop önerebilecek var mı rtx3060 a kadar inebilirim tercihen full metal kasa

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe

https://www.hepsiburada.com/msi-kat...3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000013ILTA

Arkadaşlar konu güncel yukarıda bahsettiğim gibi kasa kalitesi hakkında yorum yapabilecek veya 25Bin e kadar kasası çok iyi laptop önerebilecek var mı rtx3060 a kadar inebilirim tercihen full metal kasa

Hocam linç yiyebilirim belki bilmiyorum ama technopat da laptop konuları daha çok etkilişimde o forumda konu açarsanız daha çok insan yardım edecekdir diye düşünüyorum.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Msi gf76 ve legion5 modelerine bakıyorum tek fark birinde düzen diğerinde ıntel işlemci var intelin performansı daha iyi gözüküyor ama benim dikkat ettiğim şey kasa kalitesi kolay kolay yıpranmayacak menteşeleri kasanın tırnakları kırılmayacak bir model arıyorum bu fiyat bandında rtx3060 rtx3070 arası başka model de önerebilirsiniz 3060 ve 3070 arasındaki performans fark bence çok önemli değil kasa kalitesi benim için daha önemli aldım mı oyun oynayamasam bile günlük işlerde en az 7 sene gitmesi lazım.
Bence msi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,621
İsim
Mert Can Ergün

MemetGms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet gümüş
Bende acer an517-41 var rtx 3060 versiyonu kasa olarak plastik ama kötü değil yani ben hiç rahatsız olmadım görünüşüde güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linktekinin işlemcisi 10. Nesil ve fiyatı daha yüksek mantıklı gelmedi
Lenovonun kasası komple plastik şuanda da komple plastik kasa lenovo kullanıyorum alalı 2.5 yıl oldu kasanın kenarların da çatlaklar oluştu özelikle menteşelerin olduğu kısımlar çatladı ekranı kaldırırken kasa kırılacak gibi esniyor. O sebeple biraz lenovo ya uzağım ama fiyatı daha uygun ve internette çok iyi diyen birkaç video ve inceleme gördüm kararsız kaldım
Kasa kalitesini bilmiyorum dedim zaten ayrıca sen 2.5 sene önce aldın diye bu malın kötü olacağını söylemezsin güncel örneklerle karşılaştır. Firmalar nerdeyse her sene farklı kasa farklı ürünler üretiyor.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bende acer an517-41 var rtx 3060 versiyonu kasa olarak plastik ama kötü değil yani ben hiç rahatsız olmadım görünüşüde güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa kalitesini bilmiyorum dedim zaten ayrıca sen 2.5 sene önce aldın diye bu malın kötü olacağını söylemezsin güncel örneklerle karşılaştır. Firmalar nerdeyse her sene farklı kasa farklı ürünler üretiyor.
O zaman şöyle bir karşılaştırma yapayım 8-9 sene önce aldığımız Dell marka laptopun kasasında kullanımdan kaynaklı elimi sürekli koyduğum yerde büyük ihtimal terden kaynaklı boya atıkları oluştu kasanın rengi soldu gitti kaç kere yere düştü darbe aldı sayamam. En son 2 sene önce hala klavyesi touchpadi ilk gün ki gibi çalışıyordu Ekran menteşeleri artık iyice kırılmıştı ekran bazen yerinden çıkıyordu yerinden çıktığı için anakart üzerindeki kablosu soketten çıkıyordu bu sebeple ayda en az 4-5 kez kasayı tamamen açıp kabloyu takmam gerekiyordu. Fakat ne vida yuvalarında ne kasanın tırnaklarında nede kasanın kendisinde kırık çatlak yoktu hala kullanılabilir durumdaydı fakat yine ekran kablosunu takmak için içini açtığım bir sefer içinde bir vida unutmuşum güç verdiğimde kısa devre yaptı anakartı yandı yedek parçasını bulamadık. Fakat daha 2.5 senelik lenovo laptopum ne doğru düzgün darbe gördü ne de işlem yapmak için içini açtım sadece 1 sefer temizlik amacıyla açtım. Onda da fark ettim ki 2 vida yuvası kırılmış zaten şu anda bilgisayarın götü başı ayrı oynuyor. Klavyesindeki tuşların yarısı bazen basıyor bazen basmıyor. Ekran menteşlerinin iyice ayarı kaçtı ekran zangır zangır titriyor menteşeleri sıkamıyorum da ekranı her kaldırırken sanki menteşelerin bağlı olduğu kısım kırılacak kopucak gibi esniyor çatlaklar oluşmaya başladı o kısımda.

Sanırım bu sebepler neden Lenovo ya karşı ön yargılı olduğumu anlamanızı sağlamıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,283
Üyeler
161,260
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom