TeşekkürlerAlınır fakat 170w adaptör ile geliyor 230w adaptör isteyin Lenovo servist
Rica ederim. AMD modellerini öneririm.Teşekkürler
Link varmı performansı dahamı iyiRica ederim. AMD modellerini öneririm.
Nasıl yani aynı laptop 170watt var bende. Servise fiziki olarak gidip mi istemem lazım yoksa faturayla beraber mail mi atmalıyım? Bilmediğimden soruyorum. Amazon üzerinden incehesap satıcısıyşa almıştım.Alınır fakat 170w adaptör ile geliyor 230w adaptör isteyin Lenovo servisten.
Boşuna istemesin vermiyolar cünküAlınır fakat 170w adaptör ile geliyor 230w adaptör isteyin Lenovo servisten.
4050 sorun olmaz derseniz 8845HS işlemcili LOQ var. Siz işlemcimi yoksa ekran kartı ağırlıklımı istiyorsunuz?Link varmı performansı dahamı iyi
02129120134 numarasını arayıp isteyin.Nasıl yani aynı laptop 170watt var bende. Servise fiziki olarak gidip mi istemem lazım yoksa faturayla beraber mail mi atmalıyım? Bilmediğimden soruyorum. Amazon üzerinden incehesap satıcısıyşa almıştım.
Alan var. 2022 yılında İdeapadlerdede olsu bu sorun. Lenovo 170w adaptör yollamıştı.Boşuna istemesin vermiyolar cünkü
Boşuna aramasın kimse vermiyolar servisle davalık olan üyeler var bu konu hakkında forumun içinde4050 sorun olmaz derseniz 8845HS işlemcili LOQ var. Siz işlemcimi yoksa ekran kartı ağırlıklımı istiyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
02129120134 numarasını arayıp isteyin.
Loq serisinde kimseye vermiyolar eski ideapadleri bilmiyorum bi arkadaşın konusu bile var hattaAlan var. 2022 yılında İdeapadlerdede olsu bu sorun. Lenovo 170w adaptör yollamıştı.
Konunun linki? Kanıt olmadan inanmam.Boşuna aramasın kimse vermiyolar servisle davalık olan üyeler var bu konu hakkında forumun içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Loq serisinde kimseye vermiyolar eski ideapadleri bilmiyorum bi arkadaşın konusu bile var hatta
Konu linkini arşiv olarak tutmuyorum googlea lenovo loq adaptör sorunu olarak yazarsanı konunun linki çıkacaktır diye düşünüyorumKonunun linki? Kanıt olmadan inanmam.