Linkteki ürün indirimde 34.829 TL ilgilenenler bakabilir. Kendim için satın aldım.
Diğer sitelerde 40k civarlarında fiyata sahip bence düşünülebilir.30 olsa düşünülebilirdi bence
hocam diğer sitelerde 40k diye bu ürünün piyasa değeri 40k olmuyor. Piyasa bilen adam der ki fiyatı gereksiz pahalı biraz daha koysan 4070 alırsın der. Sen diğer sitelerde 40k diyosun. 40K lık bir performansı yok o bi netDiğer sitelerde 40k civarlarında fiyata sahip bence düşünülebilir.
konus adamim.hocam diğer sitelerde 40k diye bu ürünün piyasa değeri 40k olmuyor. Piyasa bilen adam der ki fiyatı gereksiz pahalı biraz daha koysan 4070 alırsın der. Sen diğer sitelerde 40k diyosun. 40K lık bir performansı yok o bi net
40 k lık ürünü 34 e alınca 6 bin kar etmessiniz 34 bin harcamış olursunuz kendinize gelin sjdjwjdkhocam diğer sitelerde 40k diye bu ürünün piyasa değeri 40k olmuyor. Piyasa bilen adam der ki fiyatı gereksiz pahalı biraz daha koysan 4070 alırsın der. Sen diğer sitelerde 40k diyosun. 40K lık bir performansı yok o bi net
İncehesaptan bahsediyorsunuz muhtemelen yetişemedim maalesef.29900 e satıldı 2 hafta once.
Hocam muhtemelen Victus modellerinden bahsediyorsun. Maalesef bir kez başımız (arkadaşımın) yandı. Müşteri hizmetleri bakımından gerçekten kötü bir tecrübeydi. O yüzden lenovoya şans vermek istedim. Umarım pişman etmez.hocam diğer sitelerde 40k diye bu ürünün piyasa değeri 40k olmuyor. Piyasa bilen adam der ki fiyatı gereksiz pahalı biraz daha koysan 4070 alırsın der. Sen diğer sitelerde 40k diyosun. 40K lık bir performansı yok o bi net
Gayet iyi fiyatmış ihtiyacı olan değerlendirsin.Linkteki ürün indirimde 34.829 TL ilgilenenler bakabilir. Kendim için satın aldım.
Hocam sanırım balon yavaş yavaş inmeye başladı. Lakin TR şartları güvenemiyorum ayrıca pc ihtiyacım var. Victus ile de aşağı yukarı benzer değerlendirmelere sahip. Sadece Victus kadar popüler bir ürün değil diye düşünüyorum.Fiyatı gayet iyi bence işlemcisi fiyatına göre gayet iyi ekranında %100 srgb 300 nit diye gördüm emin değilim ama bu özelliklerdeki rog strix g16 yı dolar 28.5 ken 40k ya aldım indirimle ortalama fiyatı 44k civarıydı o zaman. Piyasaya göre gayet uygun bir model nasıl kazık oluyor genel olarak laptoplar kazık diyorsan öyle bir durum da yok bence git gide ucuzluyor aksine dolar arttığı halde.