LENOVO LOQ EKRANDA İZ OLUŞTU

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Dostlar bugün uçakla seyahat ettikten sonra farkettim fotoğraftaki gibi iz çıkmış ekranda arasında herhangi bir şey olmadığından eminim ekranla klavye arasında ve hep laptop çantasında durdu laptop bu neden olmuş oabilir garanti halleder mi

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-11-18 saat 11.43.30_bc9edca3.webp
    WhatsApp Görsel 2025-11-18 saat 11.43.30_bc9edca3.webp
    100 KB · Hit: 57
Sanki darbe almış gibi çünkü eski monitörümde darbe alınca bu şekil iz oluşmuştu ama hiç bir şekilde darbe almadı laptop çantasının bölmesinde duruyordu ısıtarak vs geçirmemin bir yolu varmı çünkü dizi izlerken karanlık sahnelerde inanılmaz rahatsız ediyor ekranın tam ortasında yada servis panel değiştiriyorsa ne kadara mal olur

Yolla garantiye.
Loq almayın demekten usandık daha alıyorsunuz...

Redditten baktığım kadarıyla basınçtan kaynaklı diyorlar

Adam kendisi darbe almış gibi diyor ki öyle gözüküyor bunun loq olmasıyla ne alakası var yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz loq serisinin sorunları var elbet ama bu ne alaka yani harbi kullanmayın şu forumu
Hiçbir şekilde darbe almadı yazmış önce doğru düzgün oku!

iz buna mı benziyor

iz buna mı benziyor
evet hocam tamamen aynısı

Yolla garantiye.
Loq almayın demekten usandık daha alıyorsunuz...
valla hocam param yoktu ne yazık ki yoksa kroniği çok olan ve malzeme kalitesi olarak kötü bir laptop olduğunu biliyorum 4050 100w 32 bine bi bu laptobu bulabildim en ucuz şekilde

Basınç kaynaklı da olabilir. Bir süre bekleyin isterseniz. Düzelmez ise bir servisten destek alırsınız. Çünkü ekran işi baya maliyetli. Umarım düzelir.

havayolu şirketinden tazminat iste
Valla hocam üni öğrencisiyim vizeler bittiği için pegasusla döndüm vaktimde açıkçası hiç yok paramda bi mail yollarım ama sanmıyorum alabileceğimi garantiye yollayacağım birde bakalım artık alalı 1 ay olmadı başımıza gelene bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basınç kaynaklı da olabilir. Bir süre bekleyin isterseniz. Düzelmez ise bir servisten destek alırsınız. Çünkü ekran işi baya maliyetli. Umarım düzelir.
valla hocam ilk açtığımda üstteki arkadaşların attığı gibi ince çizgi de vardı onlar geçti de bu nokta gibi görünen yer geçmiyor dün gece 1 gibi inip uçaktan kontrol etmiştim laptopu süreyi öyle düşünün

Laptopla uçağa çok bindim hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Yani bagaja verilmemiş zaten. Kabin basıncı da çantadaki laptopın paneline zarar verecek kadar değişken olsa insana da zarar verir herhalde. Çok ilginç bir durum.

Geri