Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo thinkpkus kulaklık sepette 359 TL

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Gökhan Topal
Lenovo thinkpkus kulaklık sepette 359 TL. Kargo bedava
1000092698.jpg

Hudson51

80+
Önermiyorum. Çinden 5 de 1 fiyatına aldıkları ürünü böyle fahiş fiyata satıyorlar üstüne de kalitesiz. 1 ay sonra bir kulak gitme garantili.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Gökhan Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önermiyorum. Çinden 5 de 1 fiyatına aldıkları ürünü böyle fahiş fiyata satıyorlar üstüne de kalitesiz. 1 ay sonra bir kulak gitme garantili.
o zaman çakmadır hocam. Lenovo iyi bir markaydı. Fiyatına göre muhteşem bir ses beklemez tabi ama spor yaparken kullanmaya alınabilir diye düşünmüştüm. Hatta ben lenovo nun 389 a aldığım farklı bir modelini (Lenovo XT81 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık) kullanıyorum. üç aydır spor yaparken şarj süresi yeterli geliyor. sesi de yeterli geliyor. bozulma olmamıştı. şarj süresi 2 saate bitiyordu ama ben bir saat yürüyordum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ah hocam çinde dediğin gibi 1/5 de fiyatı da vergi kar nakliye derken bu fiyatlara geliyor maalesef. benim gibi spor sırasında kullanmak isteyenler için en uygun fiyatlı markalı bunlar var.

Top Bottom