Neler Yeni

Lenovo Türkiye Rezaleti

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulrahman
Lenovo LOQ 15IRX9 laptopuma M.2 SSD eklemeye çalışırken yanlışlıkla SSD'nin vidası anakartla temas edip, anakart yandı. Lenovo'nun sitesinden onarım talebi açıp Lenovo'nun resmi teknik servisi olan BDH firmasına gönderdim.

Laptopun sıfır fiyatı 38 bin TL olmasına rağmen, BDH anakart değişimi için 47 BİN TL İSTEDİ! Yanlış okumadınız.

BDH'ı şikayet etme niyetine Lenovo Türkiye'yle konuştum. Fiyatlar dolar bazında, sabittir dediler.

Yorum sizin.

IMG-20240704-WA0039.jpg

Sıfır fiyatı:

IMG_20240704_174358.jpg

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mirhan Yalçın
Lenovo LOQ 15IRX9 laptopuma M.2 SSD eklemeye çalışırken yanlışlıkla SSD'nin vidası anakartla temas edip, anakart yandı. Lenovo'nun sitesinden onarım talebi açıp Lenovo'nun resmi teknik servisi olan BDH firmasına gönderdim.

Laptopun sıfır fiyatı 38 bin TL olmasına rağmen, BDH anakart değişimi için 47 BİN TL İSTEDİ! Yanlış okumadınız.

BDH'ı şikayet etme niyetine Lenovo Türkiye'yle konuştum. Fiyatlar dolar bazında, sabittir dediler.

Yorum sizin.

Alıntıyı görüntüle

Sıfır fiyatı:

Alıntıyı görüntüle
hocam zaten işlemci ekran kartı gömülü anakartsa anakart yandıysa işlemci ve ekran kartıda yanmış olabilir her ne kadar istedikleri ücret fazla olsa bile eğer dediğim gibi bir durum olduysa senden en az 30k isterler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam zaten işlemci ekran kartı gömülü anakartsa anakart yandıysa işlemci ve ekran kartıda yanmış olabilir her ne kadar istedikleri ücret fazla olsa bile eğer dediğim gibi bir durum olduysa senden en az 30k isterler
Telefonda sorduğumda sadece anakartta sorun var dediler. Hem de teklifte sadece anakartta yanık var yazmış başka bişey yazmamışlar.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mirhan Yalçın

charliechaplin

80+ Bronze
sen bozmuşsun laptopu kullanıcı hatası. istedikleri fiyat normal

charliechaplin

80+ Bronze
Laptopun sıfır fiyatı 38 bin iken, anakart için 47 bin istemeleri sence normal mı?
Konuyu tam okumamışım. gerçekten niye öyle bir fiyat çekmişler bende anlamadım. anakart sterilir ortamda üretiliyor herhalde

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
THH ye başvurmanı tavsiye ediyorum. Güncel fiyatın olduğu linki "web archive" e kaydet. Kaybolmasın. Paylaşırsın sonra yetkililerle.
Ayrıca bi iki kondansatör değişecek, işin ehli bi tamirciye götür, 2 yol atar çalışır.

ayrıca SSD takması için servise yollayabilirdin cihazı. Biraz kendin zorlamışsın.

Top Bottom