tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
SagolGtx 1050ye yakın dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
SagolGtx 1050ye yakın dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dünkü Sorunu çözdünüzmü hocamBende dahil bir çok kişi aldı gelmesini bekliyorum çok iyi cihaz fiyata göre
Yok yani pazartesi kesin gelcekmiymiş AGT Kurye ile gorüsçektinizAcer Extensa dan sipariş ettim gelmesini bekliyorum
He onu diyorsun pardon, Bugün 2 kere daha aradım net bilgi veremiyorlar. Amazon müşteri hizmetlerinin dediğine göre 48 saatte teslim edilecekmiş. 3 4 Kere acil ve öncelikli teslimat diye yazdırdım. Bakalım hayırlısı. Bugün gelir diye düşünüyorum ama yarına da sarkabilir. Yarın da çalışıyormuş AGT onu da sordum.Yok yani pazartesi kesin gelcekmiymiş AGT Kurye ile gorüsçektiniz
laptop 1050'sine denkBundaki gpu neye denk
Hocam ben de aldım, 8 GB idare eder mi1050 den avantajı düşük güç tüketiyor olması, bu yüzden pilde güzel gider
Oyun oynayacaksan takviye yap, oyun testleri yaptım GTA V ramden dolayı donuyor. Metro Last Light medium 4x 60FPS lol ve valorant ortalama 80 FPS gta da low da 30-62 fps arası ama drop var ramden kaynaklı.Hocam ben de aldım, 8 GB idare eder mi
Gta 30-60 ı duyduktan sonra iade edesim geldi .DOyun oynayacaksan takviye yap, oyun testleri yaptım GTA V ramden dolayı donuyor. Metro Last Light medium 4x 60FPS lol ve valorant ortalama 80 FPS gta da low da 30-62 fps arası ama drop var ramden kaynaklı.