Neler Yeni

Lenovo Z5070 i7 Hiç açılmıyor hiç ışıklar yanmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Eren Turan
Arkadaşlar herkeze merhabalar dilerim laptopum 2015 de alındı bugüne kadar sorunsuz şekilde kullandım ama sabah bi açıyım dedim takıyorum adaptörü ne şarj ışığı yanıyo ne çalışıyo neyse internette statik elektrik boşaltma falan denedim nafile adaptörümü ölçtüm oda sağlam hatta emin olmak için komşumdan aldım adaptör yine aynı sonuç sizce bunun problemi nedir biri bana yardımcı olsun lütfen bilgisayarcılara güvenemiyorum laptolarda bios pili falan varmı veya şundandır dediğiniz bişe varmı birde bana şurası güveniler İstanbulda notebookda iyidir dediğiniz yer varmıdır şimdiden değerli fikirleriniz ve görüşleriniz için teşekkür eder siz değerli dostlardan yardım beklerim :)

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Onur Can
Bataryayı çıkartıp deneyebilirsin. İki tane ram varsa tek tek takarak dene, bir tane varsa diğer slota takmayı dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Eren Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bataryayı çıkartıp deneyebilirsin. İki tane RAM varsa tek tek takarak dene, bir tane varsa diğer slota takmayı dene.
agam denedim bataryasızda denedim şuan emin olmak için aynı tarif ettiğin gibi iki ramide birer birer slotlarda denedim yine aynı basıyorum hiç ışık yok :(

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Onur Can
agam denedim bataryasızda denedim şuan emin olmak için aynı tarif ettiğin gibi iki ramide birer birer slotlarda denedim yine aynı basıyorum hiç ışık yok :(
İçini açıp ,adaptörü taktığın girişten anakarta güç gidiyor mu ona bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Eren Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostlar laptopa bakıldı tüm anakart teste girdi 3 adet entegrede yanık çıktı nedeni sordum niye olur diye z5070 lerin kronik sorunuymuş birazda şans işi dediler şuan onarım olucak bakalım çalışıcakmı

Top Bottom