Neler Yeni

Leptop aldım sizce iyi mi? parasına Deger mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Emre Yılmazer
ailem direk almaya götürdü ben normalde leptop almam ama ablam tuturdu ben bi yerlere götürcem diye ama büyük ihtimal götürmeyecek masaüstü gibi kullanacak ben birkaç gün daha araştırıp alma şeyindeydim üniversite sınavından cıktık direk almaya gittik

YazılımKafa

80+ Silver
Troll bir arkadaş o, takipteyim onu da.
Eyvallah, en kısa sürede gereken yapılır umarım. Forumda onun mesajını görünce ufaktan bir sinir oluşmaya başladı bende...

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Emre Yılmazer
Almadan önce neden konu açmıyorsunuz ?
ailem direk almaya götürdü ben normalde leptop almam ama ablam tuturdu ben bi yerlere götürcem diye ama büyük ihtimal götürmeyecek masaüstü gibi kullanacak ben birkaç gün daha araştırıp alma şeyindeydim üniversite sınavından cıktık direk almaya gittik

Livaković

80+ Silver
Uyarı atılmaz bunun için ama saçma sapan duyar kasmaya devam edersen konudan uzaklaştıracağım seni. Arkadaş yanlış bir karar vermiş ve kararından döndürmeye çalışıyoruz burada, duyarını başka yerde kasabilirsin. Arkadaşın iade hakkı var ve bunu kullanabilir.
Duyar kasmakmı ne anlatıyorsun dostum? asıl saçma konuşan sensin forumda modsun diye cevap veremeyeceğimi sanma haklıysam konuşurum dostum burda ikinci el bir ürünün tekrar satılmasını savunuyorsun boş konuşan sensin iade hakkı var diye bilgisizlikten iade edilmesini mantıklı bulmuyorum ben ürün iade ürünü olsa ben dediğinize kesinlikle katılıyorum saygısızlık ediyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Troll bir arkadaş o, takipteyim onu da.
Benmi trolüm? trol felan değilim dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Emre Yılmazer
Uyarı atılmaz bunun için ama saçma sapan duyar kasmaya devam edersen konudan uzaklaştıracağım seni. Arkadaş yanlış bir karar vermiş ve kararından döndürmeye çalışıyoruz burada, duyarını başka yerde kasabilirsin. Arkadaşın iade hakkı var ve bunu kullanabilir.
moderatör abi bu fiyat bandında bundan mantıklı ne var 21.800 e geliyorda

YazılımKafa

80+ Silver
Dostum ailenle konuş. Bu fiyat buna fazla. Paranıza yazık etmeyin. Uygun bir dille anlat ve iade et diye tavsiye ederim

Engelleme butonu var dostum bende sana bayılmıyorum.
Senden bahsetmiyorum

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,228
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Duyar kasmakmı ne anlatıyorsun dostum? asıl saçma konuşan sensin forumda modsun diye cevap veremeyeceğimi sanma haklıysam konuşurum dostum burda ikinci el bir ürünün tekrar satılmasını savunuyorsun boş konuşan sensin iade hakkı var diye bilgisizlikten iade edilmesini mantıklı bulmuyorum ben ürün iade ürünü olsa ben dediğinize kesinlikle katılıyorum saygısızlık ediyorsunuz

Benmi trolüm? trol felan değilim dostum
Ya sen ne anlatıyorsun ya? Cevap vermeye gerek bile duymuyorum artık laftan anlayacak olsan anlardın şimdiye kadar, daha fazla konuyu kirletme.

En İyi Cevap
3
Terbiyeni topla dostum senden daha eğitimli bir adamım 14 yaşında bir çocuksun burda bana laf yapıyorsun kontrole gidiyor diyorsun 0 ürün olmuyor o diyorum kardeşim anlamıyormusun iade ürün oluyor birdaha anlatıyorum büyük harfle anlama sorunu yaşayan arkadaşım sorun olmaması ürünün kutusunun açılmış olmadığı gerçeğini değiştirmez
Aynen eğer senin gibi çomar değilsek 14 yaşında olmalıyız, ayrıca benden eğitimli olman için 1 den fazla üniversite bitirmiş olman lazım ki sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom