Neler Yeni

Leptop altında yazan key ile win 7 bilgisayarımı win 10 a yükseltme yapabilirmiyim

talha1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
talha ince
Ücret ödemeden yapabilirmiyim

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
o key anakarta gömülü siz gidin harddiski çöpe atın yeni bir harddisk alın windows kurun orjinal olacaktır sıkıntı çıkmaz.

talha1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
talha ince
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben örnek yaptım sıkıntı çıkmaz ister yükseltin ister silin baştan kurun istediğinizi yapın orjinal kalacaktır
Şuan bilgisayarda sağ alt köşede bu windows kopyası orjinal değil yazıyor

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
Şuan bilgisayarda sağ alt köşede bu windows kopyası orjinal değil yazıyor
denetim masasına girin oradan raminizin,işlemcinizin yazdığı bölüme gelin (tam adını hatırlamıyorum) orada yazılar arasında windowsu etkinleştir veya etkinleştirilmedi yazıyorsa baştan tam sürüm değildir zaten.
bişey yazmıyor ise (tam hatırlamıyorum) yada ürün etkinleştirildi/windows etkinleştirildi yazıyor ise tam sürümü kullanıyorsunuzdur

talha1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
talha ince
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
denetim masasına girin oradan raminizin,işlemcinizin yazdığı bölüme gelin (tam adını hatırlamıyorum) orada yazılar arasında windowsu etkinleştir veya etkinleştirilmedi yazıyorsa baştan tam sürüm değildir zaten.
bişey yazmıyor ise (tam hatırlamıyorum) yada ürün etkinleştirildi/windows etkinleştirildi yazıyor ise tam sürümü kullanıyorsunuzdur
Oraya girdiğimde windows etkinleştirilmesi ile ilgili hiç bişey yazmıyo

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
14 OCAK 2020 de bu durum kapatıldı Windows tarafından artık eski Windows 7 8 8.1 gibi lisansınız varsa ücretsiz Windows 10 a geçiş yapamıyorsunuz. aslında 14 OCAK da bütün takipler kapatıldı güncelleştirme Windows destek gibi şeyler. Laptop altında bulunan key ile Windows 7 kurabilirsiniz öyle arkadaşın dediği gibi laptop a gömülü falan da değildir. Hangi sürüm ise o sürümü kurduğunuzda keyi etkinleştirebilirsiniz. örneğin Windows 7 home edition ise laptop altındaki key in sürümü aynı sürüm Windows 7 kurmalısınız.
Etkinleştirme yapamıyorsanız geçmiş olsun key kara listede olabilir yada bloke olmuş olabilir Microsoft Windows 7 desteği vermediği için de key i tekrar aktifleştirme gibi bir işlem de yok artık.

RmzDayi

80+ Silver
7 den 10 a yükseltme işi bitti diye biliyorum, o key w7 keyi yani oem anakarta gömülü geliyor. Farklı bir sistemde çalışmaz

talha1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
talha ince
14 OCAK 2020 de bu durum kapatıldı Windows tarafından artık eski Windows 7 8 8.1 gibi lisansınız varsa ücretsiz Windows 10 a geçiş yapamıyorsunuz. aslında 14 OCAK da bütün takipler kapatıldı güncelleştirme Windows destek gibi şeyler. Laptop altında bulunan key ile Windows 7 kurabilirsiniz öyle arkadaşın dediği gibi laptop a gömülü falan da değildir. Hangi sürüm ise o sürümü kurduğunuzda keyi etkinleştirebilirsiniz. örneğin Windows 7 home edition ise laptop altındaki key in sürümü aynı sürüm Windows 7 kurmalısınız.
Etkinleştirme yapamıyorsanız geçmiş olsun key kara listede olabilir yada bloke olmuş olabilir Microsoft Windows 7 desteği vermediği için de key i tekrar aktifleştirme gibi bir işlem de yok artık.
Win 7 de koruma yokya artık dosya çalınması filan olmaz demi

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Win 7 de koruma yokya artık dosya çalınması filan olmaz demi
Dosyayı Windows 10 da da çalarsın Linux da da dosya çalınmayan bir sistem var mı :) sanki lisanslı Windows 10 kullanıcıları özel mi korunuyorlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,161
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom