Neler Yeni

Leptop Önerisi Lazım 17.000₺

B0ateng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Görkem gün
Bütçe
17000
Kız arkadaşıma Alacağız .Çok oyunlarla arası yok Dizi izlemek, Arada oyun oynamak Belki Yazılım hevesi var ona yönelmek için Leptop arıyoruz Bilgisi İlgisi olan yardımcı olursa sevinirim

coldplay

80+ Bronze

B0ateng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Görkem gün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Victus ile Acer arasında 100tl fark Neden var acer almak daha mantıklı olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

A
Amazon üzerinden bu kadar pahalı bir ürün almaya pek mantıklı bakmıyor daha önce aldınız mı ve Ne gibi sorunlar olabilir bilginiz var mı Sorun olsa satana vs nasıl ulaşıcaz

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,114
İsim
Lokman Doğan
Oyunla alakası yoksa ekran kartı güçlü olmasın şarjı fazla dayanmıyor

coldplay

80+ Bronze
Victus ile Acer arasında 100tl fark Neden var acer almak daha mantıklı olmaz mı

A

Amazon üzerinden bu kadar pahalı bir ürün almaya pek mantıklı bakmıyor daha önce aldınız mı ve Ne gibi sorunlar olabilir bilginiz var mı Sorun olsa satana vs nasıl ulaşıcaz
100 tl fark neden var bilmiyorum ama acer markası hakkında olumlu yorumlara sahip değilim ben aspire 51g modeli kullandım ve iade ettim. Amazondan satın aldım ve amazon satıcıydı iade etmekte değişim talep etmekte vs sorun yaşamadım. para iadem biraz geç gönderilmişti.

Nitronun satıcısı amazon bir sorun olduğunda yardımcı olurlar 30 gün içinde sorunsuz iade kabul ediliyor. Şüpheye gerek yok yani.
Benim önerim ya lenovo ya da victus. 12500h ve 85w 3050 lenovo iyidir. victusta da 6600h ve 75w 3050ti var.
3050 ile 3050ti arasında pek performans farkı yok lenovo 85w ile bu farkı kapatır hafiften 12500 zaten çok güçlü bir işlemci. lenovo satıcısı da amazon olduğu için victus yerine tercih etmek mantıklı ama lenovo ddr4 victus DDR? kaç ram bilmiyorum

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Oyun render vs yoksa bütçeyi işlemciye harcamak lazım. Dell 3525 güzel bir laptop 9bin tl hepsiburadada bence güzel laptop. Çok rahat işini görecektir. Belki ilerleyen zamanda 8ram ve ssd takviyesi yapılabilir.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
Buna bakabilirsiniz.

B0ateng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Görkem gün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 TL fark neden var bilmiyorum ama acer markası hakkında olumlu yorumlara sahip değilim ben aspire 51g modeli kullandım ve iade ettim. Amazondan satın aldım ve amazon satıcıydı iade etmekte değişim talep etmekte vs sorun yaşamadım. para iadem biraz geç gönderilmişti.

Nitronun satıcısı amazon bir sorun olduğunda yardımcı olurlar 30 gün içinde sorunsuz iade kabul ediliyor. Şüpheye gerek yok yani.
Benim önerim ya lenovo ya da victus. 12500h ve 85w 3050 lenovo iyidir. victusta da 6600h ve 75w 3050ti var.
3050 ile 3050ti arasında pek performans farkı yok lenovo 85w ile bu farkı kapatır hafiften 12500 zaten çok güçlü bir işlemci. satıcısı da amazon olduğu için victus yerine tercih etmek mantıklı ama lenovo ddr4 victus DDR? kaç ram bilmiyorum
Victus un 16.1 olması beni biraz cezbetti açıkcası Çok monitöre giriyor bakarken biraz büyük olsa iyi olabilir .16.1 gibi ama leptoplar 15.6 çoğunlukla bu fiyata
Lenovo ya karşı önyargısı var onu kırabilirim bilmiyorum

Buna bakabilirsiniz.
Siteyi hiç kullanmadım 700 fazla verip 30 gün iade geçerli olması daha iyi gibi teşekkürler

Oyun render vs yoksa bütçeyi işlemciye harcamak lazım. Dell 3525 güzel bir laptop 9bin TL hepsiburadada bence güzel laptop. Çok rahat işini görecektir. Belki ilerleyen zamanda 8ram ve ssd takviyesi yapılabilir.
Ben onunla oyun oynamak istiyorum o yüzden ağırlıklı olarak Dizi flim olacak oyunluk çok işi yok

coldplay

80+ Bronze
Victus un 16.1 olması beni biraz cezbetti açıkcası Çok monitöre giriyor bakarken biraz büyük olsa iyi olabilir .16.1 gibi ama leptoplar 15.6 çoğunlukla bu fiyata
Lenovo da victus da pişman etmez ekran ve marka kalitesi için lenovo önerdim victusun 12500h işlemcili olanı olsa daha iyi olurdu ama 6600h iyidir yine. Nitro da düşünebilirsiniz ama ben nitro önerdim diyemem bir sorun olduğunda iyi olmaz.
Güven açısından amazon satıcısı daha iyi bana göre.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert

Siteyi hiç kullanmadım 700 fazla verip 30 gün iade geçerli olması daha iyi gibi teşekkürler

Ben onunla oyun oynamak istiyorum o yüzden ağırlıklı olarak Dizi flim olacak oyunluk çok işi yok
Valo lol falan oynatır. Diğer oyunlar zor elbette.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş

İade vs. bilmiyorum ama amazonda ki satıcı da garajonline. Ek olarak garaj online güvenilir sitedir.

Golf 4 R32

80+ Silver
O zaman boşuna oyun bilgisayarı almasın. Sonra pişman olur şarjı hemen bitiyor veya ısınıyor der.
Aynısı sadece 24gb ram var.
Ayrıca ikisinde de 2gb harici ekran kartı var. Fazla fazla yeterli olur. Oyun bile oynar eğer isterse. Benim önerim hazır almışken 1k daha verilip 40gb ramli versiyonu almak. Ve bunlarda 1tb ssd olduğu için istediği kadar uygulama yüklesin yine kolay kolay dolmaz. :)

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Bütçeyi biraz arttırıp Macbook Air M1 almak en mantıklısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,484
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom