Amazon üzerinden bu kadar pahalı bir ürün almaya pek mantıklı bakmıyor daha önce aldınız mı ve Ne gibi sorunlar olabilir bilginiz var mı Sorun olsa satana vs nasıl ulaşıcazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BL84Z75F?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&tag=technopattr-21
Kalite için lenovo
Ekran kartı gücü için nitroAcer Nitro 5 AN515-46-R25Z, AMD Ryzen 5-6600H İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, 15.6 inç FHD 144Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 4GB Harici Ekran Kartı, Eshell İşletim Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer Nitro 5 AN515-46-R25Z, AMD Ryzen 5-6600H İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, 15.6 inç FHD 144Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 4GB Harici Ekran Kartı, Eshell İşletim Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Öylesine victus (nitrodan kaliteli olduğunu düşünüyorum ama ekran kartı 75w.)
100 tl fark neden var bilmiyorum ama acer markası hakkında olumlu yorumlara sahip değilim ben aspire 51g modeli kullandım ve iade ettim. Amazondan satın aldım ve amazon satıcıydı iade etmekte değişim talep etmekte vs sorun yaşamadım. para iadem biraz geç gönderilmişti.Victus ile Acer arasında 100tl fark Neden var acer almak daha mantıklı olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
A
Amazon üzerinden bu kadar pahalı bir ürün almaya pek mantıklı bakmıyor daha önce aldınız mı ve Ne gibi sorunlar olabilir bilginiz var mı Sorun olsa satana vs nasıl ulaşıcaz
Victus un 16.1 olması beni biraz cezbetti açıkcası Çok monitöre giriyor bakarken biraz büyük olsa iyi olabilir .16.1 gibi ama leptoplar 15.6 çoğunlukla bu fiyata100 TL fark neden var bilmiyorum ama acer markası hakkında olumlu yorumlara sahip değilim ben aspire 51g modeli kullandım ve iade ettim. Amazondan satın aldım ve amazon satıcıydı iade etmekte değişim talep etmekte vs sorun yaşamadım. para iadem biraz geç gönderilmişti.
Nitronun satıcısı amazon bir sorun olduğunda yardımcı olurlar 30 gün içinde sorunsuz iade kabul ediliyor. Şüpheye gerek yok yani.
Benim önerim ya lenovo ya da victus. 12500h ve 85w 3050 lenovo iyidir. victusta da 6600h ve 75w 3050ti var.
3050 ile 3050ti arasında pek performans farkı yok lenovo 85w ile bu farkı kapatır hafiften 12500 zaten çok güçlü bir işlemci. satıcısı da amazon olduğu için victus yerine tercih etmek mantıklı ama lenovo ddr4 victus DDR? kaç ram bilmiyorum
Siteyi hiç kullanmadım 700 fazla verip 30 gün iade geçerli olması daha iyi gibi teşekkürlerBuna bakabilirsiniz.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 82S900EQTX i5-12500H 8 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 82S900EQTX i5-12500H 8 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 82S900EQTX i5-12500H 8 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 45.399,00...www.akakce.com
Ben onunla oyun oynamak istiyorum o yüzden ağırlıklı olarak Dizi flim olacak oyunluk çok işi yokOyun render vs yoksa bütçeyi işlemciye harcamak lazım. Dell 3525 güzel bir laptop 9bin TL hepsiburadada bence güzel laptop. Çok rahat işini görecektir. Belki ilerleyen zamanda 8ram ve ssd takviyesi yapılabilir.
Lenovo da victus da pişman etmez ekran ve marka kalitesi için lenovo önerdim victusun 12500h işlemcili olanı olsa daha iyi olurdu ama 6600h iyidir yine. Nitro da düşünebilirsiniz ama ben nitro önerdim diyemem bir sorun olduğunda iyi olmaz.Victus un 16.1 olması beni biraz cezbetti açıkcası Çok monitöre giriyor bakarken biraz büyük olsa iyi olabilir .16.1 gibi ama leptoplar 15.6 çoğunlukla bu fiyata
Lenovo ya karşı önyargısı var onu kırabilirim bilmiyorum
Valo lol falan oynatır. Diğer oyunlar zor elbette.Victus un 16.1 olması beni biraz cezbetti açıkcası Çok monitöre giriyor bakarken biraz büyük olsa iyi olabilir .16.1 gibi ama leptoplar 15.6 çoğunlukla bu fiyata
Siteyi hiç kullanmadım 700 fazla verip 30 gün iade geçerli olması daha iyi gibi teşekkürler
Ben onunla oyun oynamak istiyorum o yüzden ağırlıklı olarak Dizi flim olacak oyunluk çok işi yok
İade vs. bilmiyorum ama amazonda ki satıcı da garajonline. Ek olarak garaj online güvenilir sitedir.Victus un 16.1 olması beni biraz cezbetti açıkcası Çok monitöre giriyor bakarken biraz büyük olsa iyi olabilir .16.1 gibi ama leptoplar 15.6 çoğunlukla bu fiyata
Siteyi hiç kullanmadım 700 fazla verip 30 gün iade geçerli olması daha iyi gibi teşekkürler
Ben onunla oyun oynamak istiyorum o yüzden ağırlıklı olarak Dizi flim olacak oyunluk çok işi yok