ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
Klavye GG mi ? Lenovo y740Hocam kuruması için bekleyin içini temizlemek de önemli galiba yoksa oksitlenme falan oluyor diye biliom
hocam ancak açınca anlaşılır belki gg değildir ondan önemlisi anakart ekran kartı fln onlar gg olursa biter PCKlavye GG mi ? Lenovo y740
sakın fön makinesı kullanmayın su belki ekran kartı işlemci gibi onemli markalara gelmemişse bile asıl fön makinasıyla tutarsanız gelir bir havlu ile kurutun sonra ters çevirip kurumasını bekleyın 1 gun civarı sonra açıp bakınBeyler çiğköfte almıştım şalgamı tam açtım çipköfteyi sıyırıyım derken şalgam elimden komple klavyenin üstüne döküldü napacağını şaşırdım hemen kapattım leptopu ters çevirdim napmam lazım bilmiyorum içini açıp temizleyip fön makinesi ile kurutsam mı
yemek yerken bu konuyu okumam .dyemek yerken bir şey içerken pc ile oynamayın (!)
Kral acisiz olsa hallolurduda aciliysa sıkıntıBeyler çiğköfte almıştım şalgamı tam açtım çipköfteyi sıyırıyım derken şalgam elimden komple klavyenin üstüne döküldü napacağını şaşırdım hemen kapattım leptopu ters çevirdim napmam lazım bilmiyorum içini açıp temizleyip fön makinesi ile kurutsam mı