Neler Yeni

Letgo üzerinden anakart sattım bozuk diyor

Berke Gözükara

80+ Bronze
Merhaba herkese bugun sabah saatlerinde msi b450m gaming plus kutu garanti ve faturalı bir anakartı ortak biryerde bulusup 520TL fiyata sattım. Aradan 1 2 saat geçip watsaptan bana ürün çalışıyor ama görüntü gelmiyor diye mesaj attı. Bende haliyle benlik bir durum yok kusursuz bir ürün sattım dedim ama nafile resmen dolandırıcısın ve iade alıcaksın gibi bir şey söylemeye başladı.
Saglam verdiğim kartı neden geri alayım o parasına kavusucak ben mi zarar edicem daha önce böyle bir şey yaşayan varmı?
Yürü lan işine de sonra engelle 2. Elde satılan ürün temizse geri iade olmaz kuraldır bu bende eski ps3 ümü sattım adam bozuk dedi 100tl ye yaparım dedi ben çalıştığını bilr bile vermiştim yalan Söylemeye utanmıyomusunuz Dedim adam bişi yazmadı hala

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Engellesem şimdi haklıyken haksız duruma düşücem kabahatli ürün sattımda kaçıyor gibi olcak. Acaba bios güncellerken bir hatamı yaptıda görmüyor anakart calısıyor görüntü gelmiyor dedi.
Bios güncellemesini söyle bağlantıları doğru yaptığından emin olsun sorun varsa garantiye vermesini söyle

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Birde bana vatandan yeni msi b450 pro max aldım senin ürünün bozuk bunu geri al diye mesaj attı.bütün günüm mahvoldu kötü hissettim.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Adam benden yaşlı ben 30 yaşındayım o var 45 50..nasıl sert çıkayım uygun dille anlattım ben verirken hata yoktu brlki siz bisikletle geldi giderken düşürdünüz yada kısa devre vs bişey yaptırdınız dedim kaldıki ürün garantili kötü nşyetli olsam garanti belgesini verirmiydim..

Polifonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Orhan Düven
Kendisinin eski bir işlemciyle bios güncellemesi gerektiğini bu yüzden görüntü gelmediği güzel bir dille ifade etmelisin. Aksi takdirde geri alırsan kafanda soru işareti kalmaz mal senin sonuçta başkasına satarsın. Fakat alırken kontrol etmen gerekiyor

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Adam benden yaşlı ben 30 yaşındayım o var 45 50..nasıl sert çıkayım uygun dille anlattım ben verirken hata yoktu brlki siz bisikletle geldi giderken düşürdünüz yada kısa devre vs bişey yaptırdınız dedim kaldıki ürün garantili kötü nşyetli olsam garanti belgesini verirmiydim..
sen verirken çalışıyormuydu
ve o çalıştığını gördümü
gördüyse salla gitsin
garantiye fln göndersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendisinin eski bir işlemciyle bios güncellemesi gerektiğini bu yüzden görüntü gelmediği güzel bir dille ifade etmelisin. Aksi takdirde geri alırsan kafanda soru işareti kalmaz mal senin sonuçta başkasına satarsın. Fakat alırken kontrol etmen gerekiyor
aynen geri alırken kontrol et
bozuksa alma aldın bozdun bide geri veriyon utan de

Dlezzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Arda
Sorun çıkarıyorsa geri al bence uğraşmana değmez satarsın zaten anakartı tekrardan.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Kart saglamdı kendi kullandığım güzelce ilan açtım kutusu faturası detay lı. Kendim B550 tomahawk aldım boşa cıktı ilan açtım. Haliyle calısır vaziyette değildi. Ama kutu fatura eksiksiz teslim ettim yüz yüzü görüşüp. Ne olduysa 2 saat sonra oldu

EPekzy

80+
Abi çağır ya da buluşun bir yerde, anakartın çalıştığını kendi makinende kanıtla ve para iadesi almadan gönder. Sana iade etmeden gidip yeni anakart almış birde tamamen kolpada o abimiz.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Yok daha neden gideyim başıma belamı alayım bozduysa onun bilecegi iş garantisi var verir servise ben bozuk kartı iade almam. Mahkemeye verirrim demeye başlar aksama doğru ben haklıyım istediği yere versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,702
Üyeler
159,204
Son üye
rashone
Top Bottom