Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21,558
- İsim
- Hakan
- İlgilendiği Kategoriler
- Mining, Trading, Kripto, Crack
Letgo'da ümitsizce sistem ararken birazdan aşağıya linkini bırakacağım ilanı buldum kullanıcıya 1 şubat tarihinde yazdım açıklamasında sözde ihitiyaçtan sattığını indirimi 3 şubata kadar uzattığı yazıyordu
hemen konuşmaya başladım kendisi sivasta oturuyormuş ilk inandırıcı geldi sivastan arkadaş ayarlayıp sözde sistemi alacaktım arkadaş tel falan vermişti
her seferinde sabahın 5 inde mesaj atıyordu en son beni ara dedi kaç defa aramaya çalıştım cihazını kapatmıştı ya da başka bir şey var bilmiyorum
en son uçak bileti alıp ben gidecektim sonradan satıcıdan sistemin fotoğrafını istedim baktım fotoğraf atmadı üstüne üstlük küfretti engelledi
başka hesaplardan yazınca sistem hala satılık diyor
lafı kargo ile almaya getiriyor yanına kimsenin gelmesini istemiyor arkadaş enayi avında uzun lafın kısası
sizden ricam kullanıcıyı şikayet edebilir misiniz ?
linki zaten bırakacağım dilerseniz siz de yazın dediğim gibi arkadaş bana yaptığının bi benzerini yapacaktır.
sistemin fiyatını sürekli 5k ya çıkarıp 3k ya düşürüyor
hemen konuşmaya başladım kendisi sivasta oturuyormuş ilk inandırıcı geldi sivastan arkadaş ayarlayıp sözde sistemi alacaktım arkadaş tel falan vermişti
her seferinde sabahın 5 inde mesaj atıyordu en son beni ara dedi kaç defa aramaya çalıştım cihazını kapatmıştı ya da başka bir şey var bilmiyorum
en son uçak bileti alıp ben gidecektim sonradan satıcıdan sistemin fotoğrafını istedim baktım fotoğraf atmadı üstüne üstlük küfretti engelledi
başka hesaplardan yazınca sistem hala satılık diyor
lafı kargo ile almaya getiriyor yanına kimsenin gelmesini istemiyor arkadaş enayi avında uzun lafın kısası
sizden ricam kullanıcıyı şikayet edebilir misiniz ?
linki zaten bırakacağım dilerseniz siz de yazın dediğim gibi arkadaş bana yaptığının bi benzerini yapacaktır.
sistemin fiyatını sürekli 5k ya çıkarıp 3k ya düşürüyor