Neler Yeni

Letgo'da dolandırılıyordum..

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Letgo'da ümitsizce sistem ararken birazdan aşağıya linkini bırakacağım ilanı buldum kullanıcıya 1 şubat tarihinde yazdım açıklamasında sözde ihitiyaçtan sattığını indirimi 3 şubata kadar uzattığı yazıyordu
hemen konuşmaya başladım kendisi sivasta oturuyormuş ilk inandırıcı geldi sivastan arkadaş ayarlayıp sözde sistemi alacaktım arkadaş tel falan vermişti
her seferinde sabahın 5 inde mesaj atıyordu en son beni ara dedi kaç defa aramaya çalıştım cihazını kapatmıştı ya da başka bir şey var bilmiyorum
en son uçak bileti alıp ben gidecektim sonradan satıcıdan sistemin fotoğrafını istedim baktım fotoğraf atmadı üstüne üstlük küfretti engelledi
başka hesaplardan yazınca sistem hala satılık diyor
lafı kargo ile almaya getiriyor yanına kimsenin gelmesini istemiyor arkadaş enayi avında uzun lafın kısası
sizden ricam kullanıcıyı şikayet edebilir misiniz ?
linki zaten bırakacağım dilerseniz siz de yazın dediğim gibi arkadaş bana yaptığının bi benzerini yapacaktır.
sistemin fiyatını sürekli 5k ya çıkarıp 3k ya düşürüyor

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
hocam kusura bakmayında turbox sistemler daha pahalı

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Letgo'da ümitsizce sistem ararken birazdan aşağıya linkini bırakacağım ilanı buldum kullanıcıya 1 şubat tarihinde yazdım açıklamasında sözde ihitiyaçtan sattığını indirimi 3 şubata kadar uzattığı yazıyordu
hemen konuşmaya başladım kendisi sivasta oturuyormuş ilk inandırıcı geldi sivastan arkadaş ayarlayıp sözde sistemi alacaktım arkadaş tel falan vermişti
her seferinde sabahın 5 inde mesaj atıyordu en son beni ara dedi kaç defa aramaya çalıştım cihazını kapatmıştı ya da başka bir şey var bilmiyorum
en son uçak bileti alıp ben gidecektim sonradan satıcıdan sistemin fotoğrafını istedim baktım fotoğraf atmadı üstüne üstlük küfretti engelledi
başka hesaplardan yazınca sistem hala satılık diyor
lafı kargo ile almaya getiriyor yanına kimsenin gelmesini istemiyor arkadaş enayi avında uzun lafın kısası
sizden ricam kullanıcıyı şikayet edebilir misiniz ?
linki zaten bırakacağım dilerseniz siz de yazın dediğim gibi arkadaş bana yaptığının bi benzerini yapacaktır.
Buna inanda hata zaten. Aciliyetmişmiş, elindeki kartı istese 1 günde satabilir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Avolay

80+ Gold
Onaylı hesabımla yazıp şikayet edeceğim , banlanır yakında

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Buna inanda hata zaten. Aciliyetmişmiş, elindeki kartı istese 1 günde satabilir.
kendisiyle konuşurken çok inandırıcıydı arkadaş sivasın köy taraflarında falan oturuyormuş tam adres vermedi ama bilemedim.. şikayet etseniz yeter benim için

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Onaylı hesabımla yazıp şikayet edeceğim , banlanır yakında
çok teşekkürler hocam bu arkadaşın yaptığının karşılıksız kalmasını istemem ben ucuz yırttım ama bir başkasını dolandırabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ne konuşuyorsunuz yanlış konudasınız sanırım ?

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
çok teşekkürler hocam bu arkadaşın yaptığının karşılıksız kalmasını istemem ben ucuz yırttım ama bir başkasını dolandırabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ne konuşuyorsunuz yanlış konudasınız sanırım ?
Yok hocam arkadaş size laf vurdurmuş :) Turbox diye kazıkçı bir firma var onların ki bile daha pahalı siz nası kandınız bu satıcıya demek istedi. Bende ona daha ucuz Turbox sistem attım :)

Avolay

80+ Gold
Top Bottom