Can...
80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba letgoda bir ilan gördüm adam i7 3770 ryzen 7 1700x ten güçlü diye fotolar koymuş gtx 680 ide gtx 1050 ti den.
Sonra yazdım dedim yanına yaklaşmaz hem eski falan filan dedim. yaşın kadar bu işten ekmek yedim dedi. belli güzel enayiler bulmuşsun falan Dedim çünkü ramlerin frekanslar bile farklı 4×2 var 2133mhz 4×2 var 1600 mhz sonra bişeyler yazınca gerçekler vuruyor demi yazdım numara bıraktı tabi aramadım sonra kudur it çakal gibi şeyler kullandım sorun olur mu öyle meraktan soruyom devam etcem de böyle kendini kurnaz sananlarla uğraşmaya sistemede 5 200 gibi bir fiyat yazmış
Sonra yazdım dedim yanına yaklaşmaz hem eski falan filan dedim. yaşın kadar bu işten ekmek yedim dedi. belli güzel enayiler bulmuşsun falan Dedim çünkü ramlerin frekanslar bile farklı 4×2 var 2133mhz 4×2 var 1600 mhz sonra bişeyler yazınca gerçekler vuruyor demi yazdım numara bıraktı tabi aramadım sonra kudur it çakal gibi şeyler kullandım sorun olur mu öyle meraktan soruyom devam etcem de böyle kendini kurnaz sananlarla uğraşmaya sistemede 5 200 gibi bir fiyat yazmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar merhaba letgoda bir ilan gördüm adam i7 3770 ryzen 7 1700x ten güçlü diye fotolar koymuş gtx 680 ide gtx 1050 ti den
Sonra yazdım dedim yanına yaklaşmaz hem eski falan filan dedi yaşın kadar bu işten ekmek yedim belli güzel enayiler bulmuşsun fala. Dedim çünkü ramlerin frekanslar bile farklı 4×2 var 2133mhz 4×2 var 1600 mhz dedim kudur it çakal gibi şeyler kullandım sorun olur mu öyle meraktan soruyom devam etcem de böyle kendini kurnaz sananlarla uğraşmaya sistemede 5k gibi bir fiyat saymış
Ekler
Son düzenleme: