Neler Yeni

LG 22MK400H-B Monitör Alınır Mı?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,497
İsim
kadir
Monitör için çok bir bütçem yok aşağıya linkini bıraktığım ürün F/P konusunda iyi gibi duruyor.Bu fiyatlarda 24' bulabilir miyim bilmiyorum.Başka öneriniz varsa tartışabiliriz.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
O fiyata Acer'in IPS monitörü vardı.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,497
İsim
kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu IPS olarak görmüşüm kusura bakmayın :D Linkini atabilir misin @Fiery

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Alınmaz. Bizzat deneyimledim 40-50cm geriden bakınca görüntü bozulmaya başlıyor bile. TN panel alma. Ayrıca çerçeveleri çok kalın ve kafasını biraz oynattığında çatır çutur ses geliyor.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,497
İsim
kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz. Bizzat deneyimledim 40-50cm geriden bakınca görüntü bozulmaya başlıyor bile. TN panel alma. Ayrıca çerçeveleri çok kalın ve kafasını biraz oynattığında çatır çutur ses geliyor.
Eyvallah dostum yorumun için teşekkürler :) TN olduğunu sonradan gördüm.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bu panele özgü mü bilmiyorum ama tn paneli fazla gömüyorsunuz gibi geliyor bana bende kullanıyorum eyw renk kalitesi çok iyi değil ama oyun oynayan adam sağdan soldan bakmayacak zaten hele ki rekabetçi oynayan adam tn almalı biraz daha kullanım amacına bağlı

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bu panele özgü mü bilmiyorum ama tn paneli fazla gömüyorsunuz gibi geliyor bana bende kullanıyorum eyw renk kalitesi çok iyi değil ama oyun oynayan adam sağdan soldan bakmayacak zaten hele ki rekabetçi oynayan adam tn almalı biraz daha kullanım amacına bağlı
Zaten kötü tarafı bu :) ? Mesela bak e-spor oyuncularına monitörlerin içine girerler TN olduğu için. Öyle bir işin yoksa TN gereksiz ve kötü.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,497
İsim
kadir

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Zaten kötü tarafı bu :) ? Mesela bak e-spor oyuncularına monitörlerin içine girerler TN olduğu için. Öyle bir işin yoksa TN gereksiz ve kötü.
Tam karşısından baktın mı herhangi bir renk bozulması olmuyor yalnız, eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan tabikide tn eğer her ikisini oynuyorsan va sadece hikaye odaklıysan ips alınmalı bence herkese tek panel önermek mantıklı değil

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,497
İsim
kadir
Ben aslında CS GO'da LE'yim şuan ve 9 senelik bir monitörle oynuyorum.144HZ olmadığı sürece panelin çok önemi olduğunu düşünmüyorum aslında.Zaten profesyonel ve ciddi düşünenler 75HZ ile sürünmez bence :D

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Tam karşısından baktın mı herhangi bir renk bozulması olmuyor yalnız, eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan tabikide tn eğer her ikisini oynuyorsan va sadece hikaye odaklıysan ips alınmalı bence herkese tek panel önermek mantıklı değil
VA , İPS öneriyorum genelde. Kendiniz kullanabilirsiniz ama bu durum bazı avantajları dışında o panelin kötü olduğunu değiştirmez.

Top Bottom