Neler Yeni

Lg 24” Ultragear 24Gs65F-B Mi Msi G2412F 24" Mü?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
msi denilen balon markadan uzak durun bence. bu lg modelini aldım 3 gün kullanıp iade etmiştim, iade sebebim kullanılmıs ürün gelmişti par mak izi doluydu ekran. şu an msi aldım ben bu kadar kalitesiz ayak görmedim dokununca sallanıyor güç kablosu desen yanından gecince ekran kapanıyor. işin özeti MSI almayın aldırmayın ben bu markanın hangi ürününü aldıysam sorun yaşadım bakmayın övenlere herkes kendi aldıgı markayı övüyor. msi malzeme kalitesi olarak casperle bile yarısamaz bence.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Demiroluk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msi denilen balon markadan uzak durun bence. bu lg modelini aldım 3 gün kullanıp iade etmiştim, iade sebebim kullanılmıs ürün gelmişti par mak izi doluydu ekran. şu an msi aldım ben bu kadar kalitesiz ayak görmedim dokununca sallanıyor güç kablosu desen yanından gecince ekran kapanıyor. işin özeti MSI almayın aldırmayın ben bu markanın hangi ürününü aldıysam sorun yaşadım bakmayın övenlere herkes kendi aldıgı markayı övüyor. msi malzeme kalitesi olarak casperle bile yarısamaz bence.
LG ürününü hangi satıcıdan almıştınız,hepsiburada ise nethouse miydi satıcısı?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
LG ürününü hangi satıcıdan almıştınız,hepsiburada ise nethouse miydi satıcısı?
evet o satıcıdan. tabi yorumlarda memnun olan çok belki bana denk geldi bu olay. iade konusunda zorluk cıkarmadılar mağaza konusunda yorumum olumlu, zaten puanı yüksek bir mağaza.

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Demiroluk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet o satıcıdan. tabi yorumlarda memnun olan çok belki bana denk geldi bu olay. iade konusunda zorluk cıkarmadılar mağaza konusunda yorumum olumlu, zaten puanı yüksek bir mağaza.
Allah Allah niye iade ürün gönderiyorlar ki , belirtsem satın alırken yine de gönderirler mi iade ürün?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Allah Allah niye iade ürün gönderiyorlar ki , belirtsem satın alırken yine de gönderirler mi iade ürün?
arada oluyor hocam her mağaza yapar bunu. belkide fabrikada paketleyen adamın parmaklarıydı ama içime sinmediği için iade ettim.

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cengiz Karaköseoğlu
https://amzn.eu/d/6NNYDLq MSI olan 3699 tl

https://amzn.eu/d/7crD5HQ LG olan 3999 TL

İki mönitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.
İstersen elimde Lenovo legion r25i-30 var. Donanım arşivi reels incelemesi de yaptı. Instagram hesabında reels i var. Oraya bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo legion r25i-30 ( sıfır) kutusu açılmadı. Satma nedenim 2k ya geçmek istediğim için satıyorum.

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Demiroluk
İstersen elimde Lenovo legion r25i-30 var. Donanım arşivi reels incelemesi de yaptı. Instagram hesabında reels i var. Oraya bakabilirsin

Lenovo legion r25i-30 ( sıfır) kutusu açılmadı. Satma nedenim 2k ya geçmek istediğim için satıyorum.
Yok dostum teşekkür ederim, lenovonun kronik sorunları olduğunu duydum.

LG var bende LG al MSI falan hikaye...
Aynı ürün mü var hocam ? Aynı satıcıdan aldıysanız ürün nasıl geldi iade ürünü mü? Ve memnun musunuz üründen.

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cengiz Karaköseoğlu
Bende ki ilk seri donanım arşivi bu monitörü ısrarlar tavsiye etmişti. Ben o yüzden almıştım

Bende ki ilk seri donanım arşivi bu monitörü ısrarlar tavsiye etmişti. Ben o yüzden almıştım
Şimdi ise 2k ya çevirmek için satıyorum. İlk etapta 1080p düşünüyordum o yüzden bu monitör ü almıştım. Şimdi ise kutu açılmadığı için dedim 2k ya geçsem daha iyi olur dedim

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
HasHoca

Aynı ürün mü var hocam ? Aynı satıcıdan aldıysanız ürün nasıl geldi iade ürünü mü? Ve memnun musunuz üründen.
Ürün kapalı kutu sıfır şekilde sorunsuz geldi . Ben memnunum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,515
Üyeler
163,669
Son üye
Shlimazl1
Top Bottom