- Bütçe
- 4500
merhaba herkese iyi forumlar monitör alacağım başka önerdikleriniz varmı bu monitör çok hoşuma gitti ve bazı arkadaşlar önerdi bu fiyata alınır mı? daha iyisi varmıdır ? önerilerinizi bekliyorum..
alınır
merhaba herkese iyi forumlar monitör alacağım başka önerdikleriniz varmı bu monitör çok hoşuma gitti ve bazı arkadaşlar önerdi bu fiyata alınır mı? daha iyisi varmıdır ? önerilerinizi bekliyorum..
bu monütörün 144 hz olanı var bende 5-6 ay hdr 10 acıp kapatarak kullandım filim izlerken felan ama şuan hdr desteklenmiyor diyor anlamış degilim.
farklı seçenek istersen
2 adet alacağım anlık olarak çünki indirim vs. çok farketmez fiyatları gereksiz uğraş pc tarafındada yardımcı olabilirseniz sevinirim. 40 k bütçem mevcutalınır
arasında çok fark varsa alırım bu arada bunu 2 adet almayı düşünüyorum monitör size attığımda alt kısımı çok geniş diyorlardı masaya sığarmı sığmazmı bilmiyorum ama bu daha minimalse bunu alıcam 2 adet
ne konuda yardımcı oliyim biraz açarmısınız2 adet alacağım anlık olarak çünki indirim vs. çok farketmez fiyatları gereksiz uğraş pc tarafındada yardımcı olabilirseniz sevinirim. 40 k bütçem mevcut
bu sistemi alın daha iyi bi monitör alın derim 2k alırsınız güzel olur2 adet alacağım anlık olarak çünki indirim vs. çok farketmez fiyatları gereksiz uğraş pc tarafındada yardımcı olabilirseniz sevinirim. 40 k bütçem mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:
arasında çok fark varsa alırım bu arada bunu 2 adet almayı düşünüyorum monitör size attığımda alt kısımı çok geniş diyorlardı masaya sığarmı sığmazmı bilmiyorum ama bu daha minimalse bunu alıcam 2 adet
2k bilmiyorum ama öneriniz varsa iyi olur ek olarak bana en az 32 gb ram lazım unity primerepro gibi şeyler kullanıcam genelde photosop programları vs. fiyat çok geldi bana birazne konuda yardımcı oliyim biraz açarmısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sistemi alın daha iyi bi monitör alın derim 2k alırsınız güzel olur
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı, Asus PRIME A620 Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
bu sistem için çok değil fiyat iyi baya sistemdeki parçlar baya iyi rami artırıp alabilirsiniz nvidia tarafında bi sistem isterseniz söyleyebilirsiniz2k bilmiyorum ama öneriniz varsa iyi olur ek olarak bana en az 32 gb ram lazım unity primerepro gibi şeyler kullanıcam genelde photosop programları vs. fiyat çok geldi bana biraz
aldığım duyuma göre nvdia photosp unity gibi uygulamalarda amd solluyor çok oyun oynıyan birisi değilim oynarsamda metin2 felan oynarım onlarda farklı bir şey zatenbu sistem için çok değil fiyat iyi baya sistemdeki parçlar baya iyi rami artırıp alabilirsiniz nvidia tarafında bi sistem isterseniz söyleyebilirsiniz
nvidia isterseniz buyrun ram yükseltebilrisinaldığım duyuma göre nvdia photosp unity gibi uygulamalarda amd solluyor çok oyun oynıyan birisi değilim oynarsamda metin2 felan oynarım onlarda farklı bir şey zaten
hangisi daha mantıklı ?nvidia isterseniz buyrun ram yükseltebilrisin
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
işlemci ve anakart gözükmüyor attığınız fotodahangisi daha mantıklı ?
Alıntıyı görüntüle
onlar aynı verdiğiniz linkl aynıişlemci ve anakart gözükmüyor attığınız fotoda