Neler Yeni

Çözüldü✓ LG 24GN600-B VS Gigabyte G24F (en aşağıdan okumanızı öneririm)

Niravi

80+

Bu 2 monitör arasında kaldım Özellikler olarak LG olan Monitörü daha çok beğendim Hem 1 ms GtG hem IPS hemde Freesync Premium var (fast ips diye duydum biryerde emin değilim) Ama Pivot özelliği yok pivot özelliği olan 500 tl daha pahalı
Asus Monitörde hem hoparlör var hem pivot var Oda IPS normal FreeSync ama MBR 1 ms sizce hangisini tercih etmeliyim ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Emin olun, Pivotu hiçbir yerde kullanamıyorsunuz. Boommboş bir özellik. 2. monitör olarak ancak, ama o zamanda dik kullanmıyorsunuz. yayıncıysanız Chate bakmak için çok iyi bir şey sadece. onun dışı pivot bomboş bir özellik bence. LG'Yi alın, rahatınıza bakın.

Niravi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emin olun, Pivotu hiçbir yerde kullanamıyorsunuz. Boommboş bir özellik. 2. monitör olarak ancak, ama o zamanda dik kullanmıyorsunuz. yayıncıysanız Chate bakmak için çok iyi bir şey sadece. onun dışı pivot bomboş bir özellik bence. LG'Yi alın, rahatınıza bakın.
Teşekkürler LG modeli kullanan bir tanıdığınız varmı veya kullandınızmı Monitör Alçakmı yoksa iyi mi? yüksekliği standını pek inceleyemedim ama galiba yukarı aşağı haraket ediyor | ben 2. el 650 standı bulursam o monitöre takabilirmiyim 600 modelindede aynı yerde kapak var ama altta 1 tane daha var 2. el stand bulursam oraya takabilirmiyim ölçüler uyarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

pek anlatamamışım 2. yazdığımı 600 modelindede kapak var orda oraya 2. el stand bulursam uyarmı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şu videoya bakabilirsin.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Teşekkürler Bunu çözüm mesajı gibi bir şey yapma varmı bulamadımda veya çözüldümü yapayım konuyu
1649098369483.png

Şu kısımda varsa yapın, yoksa yapmanıza gerek yok.

Niravi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Şu kısımda varsa yapın, yoksa yapmanıza gerek yok.
Peki Gigabyte G24F tercih edilebilirmi LG olan monitöre göre gigabytede SRgb %120 LGde %99 Ama g24f HDR varmı bilmiyorum araştırıyorum şuan hem fiyat olarak daha ucuz hemde 165 hz sizce hangisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki Gigabyte G24F tercih edilebilirmi LG olan monitöre göre gigabytede SRgb %120 LGde %99 Ama g24f HDR varmı bilmiyorum araştırıyorum şuan hem fiyat olarak daha ucuz hemde 165 hz sizce hangisi
Gigabyte monitör 1 ms MBR 2 ms de GtG destekliyormuş çok fark eder mi? 1 ms GtG ile Lol Minecraft gibi oyunlar oynuyorum Fps oyunları çok oynamıyorum tercih edilebilirmi

LG olan monitörün Pivotlusu yani 650 modelini 10 tl farkla buldum 650 mi g24f mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,114
Üyeler
161,203
Son üye
Yasin Saygılı
Top Bottom