Neler Yeni

LG G2 ekran sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
Arkadaşlar lg g2 cihazım var telefonun ekranı kötü durumda kırık çatlaklar var ve ekranın sol tarafında siyah çizgi var sol üst köşesindede siyak lekeler ver hicbir şekilde görünmüyolar ve ara sıra dokunmatik sapıtıyor gittiğim telefoncularda ekran değişimine 200-300 tl dediler internetten 150tl ye erkran alip taktirsam kac tl isterler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dandik birine yaptırır isen telefon kökten gidebilir. Tahminen işcilik için 40 TL alır.

ARDASHEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
arda sen
kardeşim aynısı ben yaptım taktılar sony vardı ekran habire atıyordu para biriktir yeni al bence yada iyi bir yere yaptır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar lg g2 cihazım var telefonun ekranı kötü durumda kırık çatlaklar var ve ekranın sol tarafında siyah çizgi var sol üst köşesindede siyak lekeler ver hicbir şekilde görünmüyolar ve ara sıra dokunmatik sapıtıyor gittiğim telefoncularda ekran değişimine 200-300 tl dediler internetten 150tl ye erkran alip taktirsam kac tl isterler
ekran çalısmıyor

zSacred

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mücahit tanin
İnternetten baktıkğın çin malı olabilir ve ekranı taksanda eski performansını vermez ben s7 telefonumda yaptım aynı şeyi bir yere basıyorum başka yeri algılıyor çıkma g2 ekranı bulabilirsen daha iyi olucanığı düşünüyorum

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Kendiniz de alsanız, telefoncuya da yaptırsanız, orijinali gibi olmayacaktır. Fiyat olarak pek fark olmaz. Ben kendim değiştiriyordum. Servisler bile çoğu zaman dikkat etmiyorlar.

Top Bottom