Neler Yeni

Çözüldü✓ Lg g4 Bluetooth Otomatik Açılıyor!!!

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Baslikta belirttim. Kapatıyorum 5 saniye sonra otomatik açılıyor? Yardım eder misiniz?

Kaptanero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren keles
Hocam dün bendede bu sorun başladı. Bluetooth özellikli kulaklığa bağladım. Daha sonra kapattım zannedip sarjımı yemiş. Ne kadar uğraşsamda kapanmıyor. Çözüm bulabilirseniz banada dermisiniz.

Tanerllc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taner LÜLECİ
Ayni sorun bende de var . dun basladi. Cozumu bulan lutfen yazsin

trak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
buladan
hayat eve sıgar uygulamsı varsa ve blututh izni verdiyseniz ondan kaynaklı bir sorun olablir
kullandıgınız uygulamalrın blututh izinlerine dikkat edin bide apk formatında uygulama yüklemeyin vürüs çok bu aralar hem hayatta hem teknolojide sagkılı günler herkee

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat yaman
Hocam dün bendede bu sorun başladı. Bluetooth özellikli kulaklığa bağladım. Daha sonra kapattım zannedip sarjımı yemiş. Ne kadar uğraşsamda kapanmıyor. Çözüm bulabilirseniz banada dermisiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayat eve sığar uyhulamasindan yapıyor bende de oldu bugün.Hayat eve sığar Uygulamasina girin on bellegi temizleyin. Durmaya zorlayın. Sonra kapaniyor bunları yapmazsanız uygulamadan kapatsaniz bile tekrardan acilıyor

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Baslikta belirttim. Kapatıyorum 5 saniye sonra otomatik açılıyor? Yardım eder misiniz?
eğer kullanan kişilerde dün oluştuysa bu sorun demekki bu sorun sizden kaynaklı değil yazılımsal olabilir hiç güncelleme yaptınızmı dün

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan baybağan
Arkadaşlar aynı sorun bende de başlamıştı. Yukarıdaki arkadaşın dediğini yaparsınız sorun çözülebilir. En azından bende çözüldü. HES UYGULAMASINI TELEFONUNUZUN UYGULAMALARI YÖNETME KISMINDA DURMAYA ZORLAYARAK SORUNU ÇÖZEBİLİRSİNİZ.

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bluetoothu kapatip pili cikardim. Bi daha yapmadi. Muhtemelen dediginiz gibi o uygulamadan kaynakli. Tesekkurler.

Top Bottom