LG Monitör ayakları çok büyük

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
360
Monitör geldi ama ayakları çok büyük masamda çok yer kapladı iade alırlar mı ya da sizce etmeli miyim klavyem aula F75 gelecek farede kablosuz olacak sizce yeter mi yoksa iade edeyim mi edersem ne alabilirim LG 24” UltraGear 24GS65F-B 1ms (GtG) 180Hz monitorden memnun kaldım ama .

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-11-05 saat 17.51.25_3abd1568.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-05 saat 17.51.25_3abd1568.jpg
    99.6 KB · Hit: 151
Kanka onun yerine bütçen varsa şöyle bir şey alabilirsin masan da uyumlu ayrıca
hocam çok daha pahalıya gelmezmi zaten pilot özeliği var iade alırlarsa 5200 e falan daha iysiniz alamazmıyım

O kadar rahatsız etti mi yav yüksek olması. Koltuk olarak ne kullanıyosun.

hocam çok daha pahalıya gelmezmi zaten pilot özeliği var iade alırlarsa 5200 e falan daha iysiniz alamazmıyım
Hocam monitörünüz güzel iyisini alabilirsiniz tabi o fiyata.Eğer ayaklarını dert ediyorsanız şöyle modeller öneririm size.İade edip alabileceğiniz.

hoca m sorun ayakları çok geniş ve uzun sıkıntııs o sadece
Genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorsanız benim önerdiğim monitör standı zaten işinize yarayacaktır.Ayrıca başka bir monitöre geçince de kullanabilirsiniz

Hocam monitörünüz güzel iyisini alabilirsiniz tabi o fiyata.Eğer ayaklarını dert ediyorsanız şöyle modeller öneririm size.İade edip alabileceğiniz.
gigbayte almamda msi iyi baya yada hocam arkadaşın attıgı gibi standmı alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorsanız benim önerdiğim monitör standı zaten işinize yarayacaktır.Ayrıca başka bir monitöre geçince de kullanabilirsiniz
hocam monitör 5200 e geliyor ya o yuzden 5200 daha iy monitör olmazmı stand yerine

hoca m sorun ayakları çok geniş ve uzun sıkıntııs o sadece
Kişisel görüş işte ben çok beğenmiştim 😃. Masam da koca mutfak masası yani zaten yüksek masam 🙂. Bu arada o koltuklar rahat oluyor mu dostum. Oyuncu koltuğuna o kadar para vermektense ondan almayı düşünsem mi acaba.

gigbayte almamda msi iyi baya yada hocam arkadaşın attıgı gibi standmı alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam monitör 5200 e geliyor ya o yuzden 5200 daha iy monitör olmazmı stand yerine
Bulursun kanka da o fiyattaki çoğu modelin ayağı böyle geniş açıkçası kendin de bakınca görürsün.Standı ek para olarak görme başka zaman başka monitöre geçince de kullanabilirsin.Ek olarak rekabetçi oynuyorsan tavsiyemdir.

Bu yüzden 60 modelini aldım. Kargoadn geldi ve şimdi kurdum. Ayakları ufak.

Geri