hocam stand alcam da amazonda 1300 trenyolda 1200Ayakları büyük diye bu fiyata bu monitor kaçar mı şu özelliklere bak bedava resmen
bunun pivot olmayanı var 3600 tl falan iade et onu al diyecem ama pişman olursun bence. millet yana döne pivot arıyor yani mantıksız olur. ayakları ne kadar büyük olabilir anlamadım yeti gibi falan mı.hocam stand alcam da amazonda 1300 trenyolda 1200
hocam şöyle mouse iyide klavye bi tık büyük kalıyor ve ekran çok yakın aulta f75 klavyem gelecek gelsın duruma göre ederim iade veya stand alırımbunun pivot olmayanı var 3600 tl falan iade et onu al diyecem ama pişman olursun bence. millet yana döne pivot arıyor yani mantıksız olur. ayakları ne kadar büyük olabilir anlamadım yeti gibi falan mı.
amazondan alma ihtimalin varken 100 lira yüzünden trendyoldan alma bence. Amazon iade değişim vs konularında çok çok iyihocam stand alcam da amazonda 1300 trenyolda 1200
amazondan alma ihtimalin varken 100 lira yüzünden trendyoldan alma bence. Amazon iade değişim vs konularında çok çok iyi
hocam paralar kaç günde iade geldi vede neden iade ettinizVallahi resimden gördüğüm kadarıyla geçen ay iki kere monitor alıp iade ettim hepsi böyleydi. Senin masan küçük sanki.
hocam ben hepsiburada üzerinden taksitle alıyorum anında onaylanıyor. daha bana zorluk cıkardıklarını hic görmedim, 2 gün bile sürmüyor.hocam paralar kaç günde iade geldi vede neden iade ettiniz
bende iyade edebilirim alışamazsamhocam ben hepsiburada üzerinden taksitle alıyorum anında onaylanıyor. daha bana zorluk cıkardıklarını hic görmedim, 2 gün bile sürmüyor.
not: iade ettiklerimi 3 gün falan kullandım kutularını falanda yırtmıştım.
kral sen masa al bence çok darbende iyade edebilirim alışamazsam
hocam alanım kısıtlı salonda sistem falan misafiler falan gelince hiçbişey yapamıyorum sdh jfhskral sen masa al bence çok dar
Ben mesela jbl in kulakiçi tws kulaklığını almıştım. Silikonlu bi kulaklıktı ve silikonların hiçbiri kulağıma oturmadı. Kulaklık kulağımdan çıkıp duruyodu. Amazona yazdım iade aldılar hiç teklemeden. Aslında kabul etmelerini beklemiyodum ama kabul ettiler yani.hocam paralar kaç günde iade geldi vede neden iade ettiniz